Home » » 5 Hadiah Tawan Hati Wanita!

5 Hadiah Tawan Hati Wanita!

!Assalamualaikum!

Aku yakin dan pasti ramai lelaki macho diluar sana yang sering mengalami masalah untuk memilih hadiah yang sesuai untuk dihadiahkan kepada teman wanita mahupun isteri korang kan?jadi aku sebagai wanita sejati sedia pecahkan rahsia hadiah yang terbaik untuk diberikan kepada teman wanita korang..haa suka tak??wink-wink..hadiah apakah itu?

Sepatu Anggun


Kasut dan wanita tak dapat dipisahkan..yeee betol aku cakap ni..korang bagilah sepasang kasut yang aggun dan boleh memikat hati si dia seperti kasut di atas tu haa..komfemmm teman wanita korang akan melonjak ke angkasa!!*sebab terlalu hepy*...hihi

Kamera Kompak

Tipu bebenor kalau teman wanita korang cakap dia tak suka bergambar..padahal dibelakang korang dialah nombor satu bab-bab bergambar ni. Nak pula korang hadiahkan kamera Sony yang terbaru ni*pink lagi tuh* makin tersenyum lebarlah pasangan korang nanti.=)

Telefon Pintar Terkini

Telefon menjadi item wajib bagi pasangan kekasih mahupun suami isteri kan?yela..kalau tinggal berjauhan telefonlah menjadi tempat menghubungkan kalian..hurmm telefon biasa pom tak apa, tapi kalau hadiah telefon terkini kepada si dia, mesti lebih seronok kan??*tak tidur malam agaknya kalau dapat telefon atas nih*..hehe


Gelang


Jika korang tak cukup bajet untuk beli gelang emas mahupun berlian untuk dihadiahkan..cukup dengan membeli gelang yang sweet dipandang dan mudah digayakan untuk diberikan kepada pasangan korang tuh..gelang ini melambangkan cinta kamu tu sendiri=)

Jam Tangan

Tak semua wanita suka kan barangan kemas dan aksesori yang over kan?*opss aku pun tak suka sangat*..jadi bagi pasangan korang yang tak berapa suka akan barangan kemas nih..dengan memberi seutas jam tangan ni pom dah cukup memadai dan mereka akan terasa dihargai.

p/s: wahai para ladies sekalian..yang mana korang paling suka kat atas ni?*aku suke semuenya*..heee..buat para lelaki machoo..sila take noted^____*

5 comments

27 March 2013 at 09:07

woaa, aida suka semua lah! hihii,
lagi2 sepatu anggun dgn watch tu,
sangat tertawan :D

27 March 2013 at 09:08

kalau akak nak tablet wacom yg lukis2 tu..hohoho

27 March 2013 at 10:48

errkkkk...tu bukan jam tangan biasa2 tu...tu bertatah permata....lagi bankrupt...hihi

27 March 2013 at 19:21

aie,, mahal sgt,,hahaha,,

27 March 2013 at 19:21

cntk gile kasut tu! siyes!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^