Home » » 1st GA by NYNA-Barbie Giveaway!

1st GA by NYNA-Barbie Giveaway!



Mula-mula tengok segmen ni..engatkan hadiah yang menang nanti dapat patung barbie..eh-eh rupenye aku silap..nama blog dia yang Barbie tuh...hadiah untuk segmen ni bukan patung Barbie tapi hadiah topup,shawl, blog review dan banyak lagi..hadiahnye yang agak lumayan dan syarat yang senang buat aku tertarik untuk join..meh survey hadiah meh:

SENARAI HADIAH :-
1. Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM30 x1 pemenang.
2. Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM10 x2 pemenang.
3. Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM5 x2 pemenang.
4. Tudung bawal bercorak x2 pemenang.
5. Shawl bercorak x1 pemenang.
6. Blog review by Nyna x5 pemenang.
7. Bloglist by Nyna selama 3 bulan x10 pemenang.

Camne??meletup x??pemenang akan dipilih berdasarkan blog yang comel+kemas serta entry yang menarik. Haa...blog korang kan cantik..apa lagi yang ditunggu??jomlah join sekali..rugi sangat kalau korang tak joinlah...^^

MANGSA TAG
MIZ RUHA
HATIMI
AISYAH HUMAIRA'

p/s: comel+kemas tuh adelah sikit-sikit kat blog aku..tapi entry menarik tuh terpulang kat tuan punyer segmen yang comey ni*bukan bodek eh..haha

4 comments

5 March 2013 at 23:20

Gud Luck dik!

6 March 2013 at 00:31

Semoga berjaya. ^___^

6 March 2013 at 02:31

Thanks for join! Hehe. Good luck. :D

6 March 2013 at 08:43

alamak sy kena tag juga....hehe nanti kalau sempat boleh join...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^