Home » » Wanita ini Minum Darah Ular!

Wanita ini Minum Darah Ular!



ASKAR AS MINUM DARAH ULAR TEDUNG | BANGKOK – Sejumlah anggota marin Amerika Syarikat (AS) meminum darah ular tedung dalam latihan ikhtiar hidup di sebuah pangkalan tentera laut di Sattahip, wilayah Chonburi, dekat Pattaya, selatan Thailand.

Mereka juga diajar cara untuk membunuh ayam dengan menggunakan gigi semasa menggigit leher haiwan tersebut.

Askar-askar AS itu juga belajar cara untuk menangkap ular tedung.

Latihan yang dikenali sebagai Cobra Gold itu turut disertai oleh askar-askar Thailand, Singapura, Indonesia, Jepun, Korea Selatan dan Malaysia. – AFP

p/s: kalau nak jadi askar..yang pelik-pelik kompem kena buat....T___T

11 comments

22 February 2013 at 19:53

gilala.. kena patuk~

22 February 2013 at 20:02

haha mmg :D tp ni kan ikhtiar hidup kena la pelik dari yg pelik haha..

22 February 2013 at 20:12

Ini lagi tak tahan..macam2 dunia ni..haishh.
>_<#

22 February 2013 at 20:14

Assalammualaikum, akQ.. pergh! ne mmg da msuk rekod dunia ne.. ish. apalaaa benefits yg diorg dpt ek?? kuat mcm drakula ke?? ish2.. ne da luar tabii ne.. askar malaysia pn ada?? diorg minum jgk ke?

22 February 2013 at 20:15

Perlu ke training mcm ni...kenapa nk ambik dr binatang..dr tumbuhan kan boleh...

22 February 2013 at 20:39

euww err :/ kesian gak tgk.

23 February 2013 at 00:36

wekk,, x sedp,, sy dpt rsa bnda tuh x sedp,, ahaha,, aku dh trmunth gk ,,smpai berair mta ni,,

23 February 2013 at 04:19

kalo kat malaysia tu dah dikirelatihan untuk para komando tau..mmbr ciap mkn biawak lagi

23 February 2013 at 04:24

latihan survival mmg kena makan benda pelik...tapi dulu ada majalah3 tunjuk bekas komando malaysia yg dah pencen tapi masih cari darah ular....sedap katanya...hihihi

23 February 2013 at 04:32

pun boleh~~ :D next, scorpion? :)

25 February 2013 at 06:49

fuhyoooo..askar malaysia xmcm ni kn?hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^