Home » » Tolong report pages Anti-Ustaz Azhar Idrus

Tolong report pages Anti-Ustaz Azhar Idrus

!Assalamualaikum!

Tadi duk godek-godek kat FB..tertengoklah post seorang kawan aku ni yang suruh kita semua report pages Anti-Ustaz Azhar Idrus nih..pages ni bukan sahaje memfitnah ustaz malah memburukkan ustaz Azhar.....geram pulak aku tengok pages nih.

Yang paling pelik ade jugak orang Islam like pages ni...kenape yew??kalau tak suka tak apa..tapi janganlah sampai memburukkan ustaz...malulah sikit kat orang bukan Islam tuh..huuuu...tolonglah insaff..

Jom kita pakat report pages ni..senang jew nak report..just klik report pages di bahagian report pages....*tolong yew semue*..ni link pages tuh...Pages Anti-Ustaz Azhar Idrus

Ni antara si admin tuh post

p/s: kalau yew pom tak suke ustaz Azhar..carilah  ustaz lain..janganlah memburukkan pulak...adoiii..budak zaman sekarang



13 comments

5 February 2013 at 02:16

Done :D

5 February 2013 at 02:37

@Isabel Diaz
tq^^

5 February 2013 at 02:58

kot ye tak suka, tak payah fitnah. umm.. apela. moga diberi hidayah kat mereka.

5 February 2013 at 03:11

baru tadi baca. umm. macam2 kan.

5 February 2013 at 03:47

dah xde keja!

5 February 2013 at 04:12

Setiap orang yang menyebarkan dakwah mesti ada je orang xsuke kan..

blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

5 February 2013 at 05:55

bila fitnah semakin melebar..ilmu tandus. inilah jadinya,..

5 February 2013 at 06:46

zaman sekarang mmg gitu.. agame diperlekehkan.. sdeyh betull.. jemput ke blog yerr.. http://afiekoreanlovers.blogspot.com

5 February 2013 at 08:11

aiiyooo.. dgn ustaz pun jadi .

5 February 2013 at 08:17

Dengki lah tu..orang buat baik sikit, ada je nak keluar fitnah.. Nauzubillah.

5 February 2013 at 09:30

aduh kenapa sampai camtu sekali dengki nya?? setuju dgn biela kalau tak suka seseorg ustaz tu jgn la pulak nak anti2...cari je ustaz lain...

5 February 2013 at 10:28

org tak guna otak bila berfikip,, mmg ditolak ketepi pasal islam ni.

5 February 2013 at 22:37

Ni macam tak senang dengan ustaz azhar..tak patutla buat camni..tak suke..duduk diam2..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^