Home » » Terima Kasih

Terima Kasih



Yeaappiii..mase duk godek-godek kat dashboard tadi..ternampaklah yang cik bubu dah umumkan contest blog bertuah tuh..siapa yang join contest ni mestilah tahu kan??dan..dan...dan...yang paling mengembirakan aku..aku menang contest ni..alhamdullilah.

Kenapa aku excited sangat??sebab sejujurnya aku jarang menang contest..huuu..kalau contest yang menggunakan random memang aku tak dapatlah...tak tahulah kenapa...hurmmm tu lah aku rase gembira sangat bila menang contest nih...

Terima kasih banyak-banyak cik bubu sebab memilih blog aku untuk contest ni...rasa terharu sangat-sangat dan masa terbacer entry umumkan pemenang tu rase macam nak nangis jew taw..ciyes tak bohong...heee..*sebab terlalu hepy*

Bukan aku jew yang menang..Cik zara pom menang jugak...hehe..hadiah yang lumayan jugaklah...tu yang aku tergedik-gedik buat entry nih..muahahaha*gelak yang dibuat*..bagi korang yang nak bace entry pengumuman pemenang contest ni..boleh bacer kat SINI yew...

p/s: Cik Bubu cakap lepas ni insyaAllah dia nak buat lagi contest camni..so, baik korang follow dia awal-awal...mane tahu nanti rezeki korang pulak kan.

18 comments

8 February 2013 at 23:32

thniaah

8 February 2013 at 23:47

Taniah Cik Nabila.. :)

8 February 2013 at 23:48

@heirizalieyana
tq yana^^

8 February 2013 at 23:49

@red jambu
tocey2...<3

8 February 2013 at 23:53

wah... tahniah! saya tak pernah bernasib dalam contest.. huhuhu....

8 February 2013 at 23:56

@GaRy™
yke?lbih kuranglah kite..cume kali ni sy brnsib bek..ehehe

9 February 2013 at 00:26

Tahniah cik Biela.. :)

9 February 2013 at 00:32

waa...tahniah2... :)

9 February 2013 at 01:04

Tahniah Kak Biela =D

9 February 2013 at 01:05

tahniah nabila..hehe..ade jugak terselit nama kita kat sini..:)

9 February 2013 at 03:09

amboi..tahniah awk..:d

9 February 2013 at 03:18

excited la ni ek??tahniah

9 February 2013 at 03:23

Wa Wa Wa ada orang menang contest la.. Caya la.. Tahniah Nabila Biela..

9 February 2013 at 04:47

Salam , Cik nabila boleh emel kan details no acc bank apa yang cik nabila guna dan juga no telefon ke cikbambino@gmail.com :)

9 February 2013 at 04:49

Salam , Cik nabila boleh emel kan details no acc bank apa yang cik nabila guna dan juga no telefon ke cikbambino@gmail.com :)

9 February 2013 at 05:03

untunglah..

9 February 2013 at 07:49

wah tahniah biela....

9 February 2013 at 07:54

Waa..tahniah..betul, saya pun jarang nak bertuah kalau guna random2 ni..hehe.Alhamdulilah rezeki Nabila..hehe.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^