Home » » Selamat Tinggal Dunia Blog

Selamat Tinggal Dunia Blog



Dah malas dah update entry..dah malas dah nak terlibat dalam dunia blog...sebab macam-macam orang caci..macam-macam orang kutuk..dah tak tahan dah..*ok fine..poyo!!*...bahahaha....sabo-sabo..aku gurau jew....tak kan lah aku nak tinggalkan blog kesayangan aku ni*sayang giler kowt*..

Sebenarnya nak cakap selamat tinggal kampung...dah nak balik U dah malam ni...hee..saje jew buat tajuk gempak sikit..biar semua orang tahu..malam ni aku dah nak bertolak ke U aku yang tak tercinta tuh...sadessslah..tak puas lagi duk rumah ni (T_T)..

Perasaan aku sekarang ni bercampur aduk sekali sebenarnya..kadang-kadang rasa hepy sebab tak sabar nak jumpa kawan-kawan..nak bergosip dan segalanya*kantoi*...sadesss sebab nak tinggalkan rumah yang tercinta dan nak berbelog setiap hari.....*hantu bloglah katakan*..teheeee

Tinggal berapa jam lagi yang berbaki sebelum aku naik bas pukul 9 malam ni..aku nak habiskan masa bersama belog yang tersayang nih...yela...nanti bila dah balik U jarang sikitlah aku update belog...insyaAllah setiap hari ada entry..tapi bukanlah selalu...kalau tak balas kunjungan korang tuh..mohon maaf lah yew...busy..busy...study wooo*studylah sangat*...haha

Entah apa-apa entry aku ni kan..jangan marah yew cik adik comey dan cik abang hensem...nanti cik biela cun ni bagi hadiah yew..nah..ambek hadiah ni simpan dalam hati taw..<3...<3..<3....cukup?kalau tak cukup buatlah sendiri pulak...*Jaatttt bebenor*..hee

p/s: doakan aku selamat sampai ke Nilai malam ni yew....walaupom hati masih dirumah sebenarnya (-.-")

14 comments

15 February 2013 at 18:14

saya rasa apa yg nabiela rasa..hehe.lepas ni tak boleh la nak berblog slalu kan..klas pun pack setiap hari.. :)

15 February 2013 at 18:26

ala.. bukan susah tu nak post satu entri sehari...

15 February 2013 at 18:28

Ala takper , nnti cuti lepaskanla rindu kt blog Nabila , hee

15 February 2013 at 18:30

smoga slamat smpai.. sy paham.. bila dh balik u susah dh nak update kannn.. huhu

15 February 2013 at 19:16

study rerajin ye...
cuti dah nak habis...

15 February 2013 at 19:30

selamat belajar balik..hehehe

15 February 2013 at 20:00

samalah kte, nk masuk u balik dh tp esoklah..hehe. awk U mana ya?

15 February 2013 at 20:03

gempak lah title, ingatkan bebenor nak tingal dunia blog... huhu....

15 February 2013 at 20:11

@Secrets of A Teenage Girl
sy bljar kat USIM nilai..hehe

15 February 2013 at 22:39

Bella dah kat cni johor. Huhu dah mula kuliah. Bella faham prasaan gtu. Sama la kita

15 February 2013 at 22:52

slmt pulang...hehehe..blaja elok2 na :D

ct 2minggu lg nk p :D

16 February 2013 at 01:27

ingat ker btol2 nk tinggalkn blog nie.. HAhahaa! Bawu nk sedih2.. Bguslah.., jngan lh tinggalkan blog nie.. Nnti x leh nk singgah baca plak.. Huhuu.. :'(

#Slamat smbung blajar.. Have fun there.. :)

16 February 2013 at 11:46

sy pon nak tinggalkan blog...nak pg bilik air jap...hihi

17 February 2013 at 00:18

Assalamualaikum, . .

:)

http://budakgetah91.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^