Home » » Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic



Blog yang best sebab doodle yang banyak dan semuanye yang comey-comey....bukan tu jew..saya suka blog Fizfraphic sebab tutorial yang pasal lukis doodle guna photoshop pom memang diberi penjelasan yang teratur dan berbaloi bagi sesiapa yang baru nak belajar buat doodle...hehehe*bukan bodek eh*

Buat awak awak dan awak..jomlah join segmen ni...memang seronoklah kalau link blog kita ade dalam bloglist Fiz ni....boleh tingkatkan pelawat ke blog kita..yela..blog Fiz ni selalu jew ade orang tengokkk..pagerank pom 2!!woww..so, siapa yang tak join memang rugi sangat lah.....heeeeee..ciyes aku tak tipu kali ni..ape lagi??jomlah serbu!!!*tekan header atas untuk join*

p/s: join segmen jew riney...hihi..bilelah nak buat segmen pulak ni

8 comments

9 February 2013 at 07:56

selamat bersegmen biela...

9 February 2013 at 09:05

Nabila pun join jugak.. hehe. :)
Aida pun join jugak segmen yang sama..

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

9 February 2013 at 22:50

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

9 February 2013 at 23:31

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

9 February 2013 at 23:45

join jgk..
nice blog..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

10 February 2013 at 10:51

salam.. deno dari segmen yg sama! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

12 February 2013 at 02:36

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

12 February 2013 at 08:28

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^