Home » » Segmen Free Header + Review Blog Season 2 by NFH

Segmen Free Header + Review Blog Season 2 by NFH


Aku rasa ramai dah yang tahu pasal si blogger comey huda ni buat segmen lagik!!kali ni memang gempakkk wooo..apa yang gempak sangat tuh??hadiah dialah....memang best...sambil blogwalking dapat hadiah..siapa yang tak nak kan??

Ramai yang jadi sponser huda kali ni...dan...dan..dan...yang paling istimewanya ade aku sekalik yang bagi sponser..kehkeh*membajetkat diri berjuta kali*....muahaha..tapi aku rase korang memang tersangat rugi kalau tak join sebab hadiah yang banyak tuh nak bagi kat siapakan kalau tak kite?heee

Aku suka cara pemilihan kali ni....bukan just secara random tapi entry menarik dan blog yang simple dan kemas..aku rase blog korang semue konfemlah kemas dan simple kan?jadi memang berpeluang besarlah korang untuk menang kalau join segmen ni...*ciyes***...

Ehemmm....harap-harap entry aku ni menarik perhatian si comey huda ni...hehe*bukan bodek yew*..dapat no satu pom jadiklah...muahaha...rasa terharu jika dapat direview oleh huda sendirik..yela..belog dia memang hebakkkk..jaohhhlah nak dibandingkan belog aku ni*sadess beno bunyinye*..

p/s: awak..awak...dan awak...silalah join sekiranya ingin direview dan header cun-melecun dan sememangnye freee..kalau menanglah..muahaha*tonyoh header atas untuk serbu*


6 comments

9 February 2013 at 09:16

jmput join beLog contest FakhRuru

http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html

9 February 2013 at 09:45

Ini macam contest segmen siapa paling comel senyum je hikhikhik

9 February 2013 at 09:53

amboiii..abis ayat membodek ye...hihihi...goodluck ye biela...

9 February 2013 at 21:46

Hi.. blogwalking here!
Nice blog :)
http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

10 February 2013 at 05:52

selamat bersegmen biela...semoga dapat no.1...hehe

12 February 2013 at 19:36

adda datang melawat dari segmen yang sama..
http://addasyuhadadisini.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^