Home » Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli




Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 


Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..


# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 



24 comments

25 February 2013 at 20:31

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

25 February 2013 at 20:44

dtg dari segmen sama :)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

25 February 2013 at 20:53

Hye..good luck..:D Lama lyeen x BW sebab sibuk sangat..:D so singgah sini makan cupcakes kejap..:D

25 February 2013 at 20:57

goodluck biela ..segmen yg bgus :D

25 February 2013 at 21:43

Selamat bersegmen..saya pun dah join. ^____^

25 February 2013 at 22:04

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

25 February 2013 at 22:12

dari segmen yang sama... ihikss...

25 February 2013 at 23:32

singgah dari segmen yg sama..

26 February 2013 at 00:09

as salam..
salam perkenalan dari KK! ^^
dari segmen y same.. :)

26 February 2013 at 00:09

as salam..
salam perkenalan dari KK! ^^
dari segmen y same.. :)

26 February 2013 at 07:51

sy pong dtg dari segmen yg sama ni biela...hihi :P

26 February 2013 at 08:09

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

26 February 2013 at 08:58

Hai , Mira join

https://www.facebook.com/pages/Cik-Mira-yanxyanx/132284383543102

26 February 2013 at 10:56

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

26 February 2013 at 17:50

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

26 February 2013 at 20:38

singgah dari segmen sama......
http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

26 February 2013 at 23:15

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

1 March 2013 at 08:53

done follow awk ..follow aten balik k :)

http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

3 March 2013 at 02:28

Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

3 March 2013 at 19:15

Datang menerjah
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

11 March 2013 at 17:57

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

11 March 2013 at 19:16

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

15 March 2013 at 09:40

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

4 April 2013 at 22:53

Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^