Home » » Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12?

Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12?


Menerusi sebuah blog hiburan, dilaporkan pengarah dan pelakon berbakat besar, Rosyam Nor telah membeli sebuah kereta mewah Mclaren MP4-12 seperti yang digunakan di dalam sukan Formula 1.
Gambar yang diambil itu seperti menunjukkan Rosyam berada di sebuah perkarangan rumah.
Tidak dinyatakan maklumat lanjut mengenai perkara ini, tetapi tidak mustahil juga untuk Rosyam membeli kereta berkenaan.
Nampaknya rezeki Rosyam semakin melimpah ruah terutamanya apabila drama arahannya Setia Hujung Nyawa mendapat perhatian ramai.

Lihat gambar ini…



p/s: Fuh..kaya bebenor Rosyam Nor ni kan*jeles2*...

6 comments

17 February 2013 at 03:22

kalau betul tu...rezeki dia... Alhamdulillah...

*kalau dapat rasa duduk pun jadilah... he he he...

17 February 2013 at 03:37

terbeliak mata en.somi tgk gmbr kete ni.. hehe

17 February 2013 at 04:11

Bila la saya dpt nak beli keta camtu.. haha

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

17 February 2013 at 04:11

Waahh

17 February 2013 at 06:14

hehe bila dah ada duit apa salahnya sesekali nak merasa....

19 February 2013 at 07:21

bestnyer dpt bli kete mewah mcm nie..mampu melihat je lah..huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^