Home » » Rogol Adik Sendiri Jika Manchester United Menang

Rogol Adik Sendiri Jika Manchester United Menang

!Assalamualaikum!

Fuhh terkejut giler aku mase aku tahu pasal sorang budak laki ni cakap dia sanggup rogol adik dia sendiri jika Machester United menang...adoiii..kalau yew pom nak hiperbola..janganlah sampai sanggup cakap nak rogol adik...tak ke over sangat tuh!




kat twitter budak tuh


Sumber

p/s: korang rase budak ni cakap betol-betol ke or just nak bikin panas??*geram pulak aku kat budak camni*

19 comments

14 February 2013 at 23:28

La adik nie memang cakap tak pakai otak kali dear...huhu..apalah nak jadi...

14 February 2013 at 23:28

trok btol prangai. ad jgk mnusia cmni. astaghfirullah

14 February 2013 at 23:32

Yenadey.. patut abang la protect adik dia.. (emo)

14 February 2013 at 23:45

ini bangang..sekian..=') xde insurans la dia ni..hmm

14 February 2013 at 23:49

gimik nak popular secara kotor..gitu la.. harap kalau M.U menang pun dia tak tunaikan nazar merapu dia.. =='

14 February 2013 at 23:51

vangang punya statement!

14 February 2013 at 23:55

Apa nak jadi nih? Hidup moden tp perangai tak bertamadun!

14 February 2013 at 23:58

Blog 3 Dalam 1 pinjam gambar ye, nanti aku letak backlinks hehe

14 February 2013 at 23:59

budak skrg kalu ckp tak pikir kesan n akibat

15 February 2013 at 00:03

pergh, bongok seh laki ni...batak famous sgt

15 February 2013 at 00:56

melayu pulak tu..kita sama2 doakan MU kalah..lindung adik dia..

15 February 2013 at 00:58

mungkin dia main2 je kot *b'fikiran positif :P

15 February 2013 at 01:27

ish, kalau wada jd adek dye tuu mmg dh buat reprt. mengancam ketenteraman hidup. x mustahil dye buat betull. hmmmmm

15 February 2013 at 02:07

fuh, dasat..

15 February 2013 at 02:38

insyaallah,, gurau ja,,

15 February 2013 at 05:10

Salam . jemput join segmen nie . lebih 50 hadiah ada tau ! ^^
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

15 February 2013 at 05:29

xbetul kot dia ni ..ish3

15 February 2013 at 09:44

budak2 belum cukup umur dapat laman sosial ni la jadinya....main taip je ikut suka hati....

20 March 2013 at 23:05

budak xmatang cmtu la.... haiskkk

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^