Home » » Review Blog: Pemenang Simple Giveaway Aisyah Humaira'

Review Blog: Pemenang Simple Giveaway Aisyah Humaira'


Sebelum aku berangkat ke U..aku nak laksankan tanggungjawab untuk mereview blog pemenang giveaway niera...hee..jom usha-usha jap..

BUKAN SEKADAR NUKILAN


Blog sekadar nukilan name diberi..blognya purple cute sekali...ecah shaimi empunya blog ni....tuannye pom comey sekali...*pantun ntah apa-apa*..bahaha...blog ni memang menarik perhatian aku sebab ecah ada kongsikan resepi yang sedap-sedap...rasa lapar pulak bila bace resepi tuh..hehe..korang suka masak eh??meh kita belajar masak kat blog ecah^^


BELOG CIK EYQA

 

Dari blog masakan..kita beralih ke blog tutorial+freebies+editing...wah.....hebakkk kan adik eyqa ni??tak silap aku eyqa ni baru 12 tahun kan?sebab aku ternampak ayat kat blog dia suruh doakan dia dapt 5A UPSR..haa..tengok..kecik-kecik lagi dah pandai edit belog....hehe..sape-sape yang berminat nak edit blog..bolehlah contact ngan cik eyqa ni....harganya memang murah!!cepat3..takut dah penuh nanti...hehe


ILYSM


Tipulah sape yang tak tahu singkatan ILYSM tu apa kan??kalau tak tahu tu..macam pelik jew...kwi3..okay..blog ni blog peribadi Hidayahtul...aku suka bace cara penulisan dia...cerita pasal kucinglah..pasal cinta...hehe..memang best....suke3....

p/s: done review yang disponser..tinggal dua blog lagi*sabo3*...eh lupe...tonyoh setiap header untuk terjah yew

4 comments

15 February 2013 at 16:29

Terjahhhhhhhh :))

15 February 2013 at 19:22

tahniah buat mereka yang menang... ^_^

15 February 2013 at 20:33

wah, terima kasih kak. review blog saya. :D

16 February 2013 at 07:47

maceh banyak2 biela sbb review blog ecah y tak seberapa ni..
(resepi jugak y digarishitamkan,yer..hehe.)
resepi blom byk lagi tu..in sha Allah,law de masa ecah bykkn lg entry psal makan2 nih...hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^