Home » » Review 5 blog yang bertuah

Review 5 blog yang bertuah


Tahniah buat yang bertuah untuk aku review pada hari ni*bukan senang taw*..hee...blog yang bertuah tuh adelahhhhh..jeng..jeng..jeng*xyah nak jeng3 sangatlah*..semue dah tahu kan?...jom tengok sape yang kena..

Blog 1


Sejujurnye aku cakap..tuan blog ni ialah kawan aku sekolah menengah dulu..tasya namenye..hehe..tapi aku review dia sebab dia bertuah yew..bukan sebab pilih bulu..opsss..haa..blog cik tasya ni best sangat taw..banyak gambar yang dia letak dalam blog dia..citer pasal kehidupan dia sebagai bakal sorang cikgu..woww menarikkan??nak tahu lebih banyak?*tonyoh jew header pelangi dia tuh*


Blog 2


Belognye bername sararose...patotlah tuan empunya pom name sarah..heee..eh..sarah ni pom bakal cikgulah...kebetulan pulak yew...aku review belog semue bakal cikgu...haha...blog sarah sempoi dan cara penulisan pom menarik....*tekan header untuk singgah*


Blog 3


Suka bermain dengan kata..tuh lah trademark belog ni...tengok tajuk belog pom dah tau kan???belog ni fokus pasal perbincangan kesusasteraan Melayu SPM..so, sape-sape SPM tahun ni..bolehlah godek-godek kat belog ni yew*tekan jew header tu*


Blog 4



Miss Banu story..wahhh...cool jew tajuk belog dia kan...aku tak tahu banyak sangat pasal belog ni tapi yang aku taw dia bekas mahasiswa UM..*tertengok gambar tadi*...yang pasti kak banu kite ni dah lame berblogging,,,sejak tahun 2009 lagik..haa lamekan??blogger otai ni..hee*mintak tunjuk ajar yew sifu*..haha...belog saye ni baru 10 bulan...jauh berbeza dengan belog akak^^....jomlah terjah blogger dah otai ni*tonyoh sekali lagik header atas*


Blog 5


Nak sihat??panjang umur serta badan selalu bertenaga??hehe...aku pulak yang tolong berkempen yew...belog auni beuty ni menjual barangan kesihatan...seperti shaklee n banyak lagik..sesiapa yang berminat bolehlah serbu belog ni sekrang!!*klik header atas ok*


p/s: akhirnye tamat sudah mereview..sowi yew semue kalau ade tersilap review...maklumlah aku update entry ni malam2 bute..hee...




6 comments

2 February 2013 at 09:31

terima kasih kerana sudi review blog saya.. jemput singgah semua ke blog sararose

2 February 2013 at 09:36

sararose tuh blog yg aku suka baca... :D

2 February 2013 at 10:54

salam Nabila
Rakaman terima kasih memilih
blog kerdil saya untuk direviu

Saya buatkan ini sebagai tanda
terima kasih

http://mimbarkata.blogspot.com/2013/02/catatan-kecil-untuk-nabila.html

terima kasih Nabila

2 February 2013 at 11:02

tahniah kpd mereka....kalau sempat boleh terjah nanti....hehe

2 February 2013 at 16:07

thank you =)

3 February 2013 at 00:55

haha..tenkiu veri much biela.. festaim join segmen rebiu2 nih..kena2 bertuah pulok!.. haha.. tengs btw.. ^_^ keep it up!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^