Home » » Remaja 19 Tahun Bunuh Diri di Berjaya Times Square

Remaja 19 Tahun Bunuh Diri di Berjaya Times Square

!Assalamualaikum!

Gempar!pada pukul 11 pagi tadi mayat seorang wanita ditemui di lobi Berjaya Times Square shopping mall berhampiran dengan booth U mobile. Gadis yang berbangsa cina itu dipercayai terjun dari aras tingkat 6 di shopping mall tersebut.




mayat tersebut




p/s: macam-macamlah budak zaman sekarang ni..ish3

13 comments

13 February 2013 at 23:04

Hah? Betul ke?? Nauzubillah..

13 February 2013 at 23:11

ishh..x pasai je pompuan ni..

13 February 2013 at 23:17

adoi ... baru CNY. kesian

13 February 2013 at 23:22

terlalu mengikut hati nih

13 February 2013 at 23:22

ada dengar juga.. huhu..

seram .. >.<

13 February 2013 at 23:39

Ni mesti frust cinta -,- hui ..

13 February 2013 at 23:40

aiyoooo takotnye nk g sane dah...

13 February 2013 at 23:56

la...bahaya betol nie...macam2 je...

14 February 2013 at 00:12

bunuh diri pun kat tengah2 mall.pelik..mcm saje nak je nak masuk suratkhabar..hehe

14 February 2013 at 00:37

Macam2 zaman sekarang..

14 February 2013 at 02:16

mintak dijauhkan dari semua itu..kerna cinta yang ntah pape,snggup bunuh diri.. peringatan buat kita sebagai remaja sekalian yer..letakkan akal didepan bukan emosi,kawallah emosi dengan akal..

14 February 2013 at 05:32

nauzubillahminzalik...semoga kita dijauhkan dengan fikiran sebegini...

14 February 2013 at 05:36

ush..ade tbace gak pasal ni td..dngar nye sbb dia frust clash ngan pakwe dia..ish2..budak zmn skrg ni..pelik2..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^