Home » » Ranking Alexa semakin baik

Ranking Alexa semakin baik


Alhamdullilah..ranking alexa aku semakin baik dan jumlah link jugak semakin bertambah..terima kasih banyak-banyak buat blogger yang bagi support untuk aku terus ade dalam dunia belog ni...hee..dari zero hinggalah sekarang.

Dari ranking yang berjuta dengan perlahan-lahan belog aku turun hingga ratusan ribu pade hari ni..semue ni sebab aku selalu rajin update entry dan rajin buat segmen kowt..dan dengan jase baik blogger yang lain kerane sudi komen kat belog aku yang tak seberape ni*mood terharu*

Aku engat lagi mase mule-mule berblogging dulu...jarang blogger lain tinggalkan komen...tapi ade jugak blogger yang baik dan selalu bagi support kat aku untuk terus lagik menaip entry di belog walaupom entry aku taklah sehebat blogger otai yang lain...yang banyak bagi support kat aku mule-mule menulis dulu ialah kak ruha...azriff..hatimi..dan ramai lagilah pada mase tu*terima kasih banyak*..

Sebenarnye belog aku ni belom sampai setahun lagik usianye..bawu 10 bulan..haa mude lagiklah belog aku yew*jangan jeles*..muahahaha..tak layak rasenye untuk aku bandingkan belog aku dengan blog hebat yang lain...cume aku hanye boleh mengucap syukur sebab blog aku sekarang boleh diterima oleh orang lain yang sudi membacer belog ni. Terima kasih banyak-banyak yew semue*sayang korang*

p/s: tibe-tibe rase nak nangis bile abis taip entry ni..hukhuk..=(

16 comments

1 February 2013 at 09:24

tahniah ^_^

1 February 2013 at 09:27

@Segmen Mega 3000 Follower
tq..hehe

1 February 2013 at 09:28

tahniah :)

1 February 2013 at 09:33

@aisyah humaira'
time kasih niera^^

1 February 2013 at 09:59

wah...tahniah....terbaik la

1 February 2013 at 11:09

sama la kita... :) btw, tahniah dear :)

1 February 2013 at 12:25

tahniah...singgah sini dari busuk :)

1 February 2013 at 15:29

tahniah nabila ..teruskan berblog.. support ur blog :)

1 February 2013 at 16:04

Wah! Hebat lah. Tahniah! Saya sebenarnye bru start gak..Harap2 blog sye boleh jd mcm blog awk gak...amin.

1 February 2013 at 20:39

semoga terus aktif berblog ^^

1 February 2013 at 21:01

Tahniah atas kerja keras anda...

1 February 2013 at 22:49

tahniahh..baguslar tuh..

2 February 2013 at 00:56

Congratz ! :))

2 February 2013 at 05:38

Salam kenal..tahniah :)
semoga terus aktif dalam berblog..:)

4 February 2013 at 19:59

tahniah nabila

4 February 2013 at 20:11

time kasih semue^^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^