Home » » Peserta bertuah yang akan direview

Peserta bertuah yang akan direview



Hai..hai..hai...aku dah dapat dah 5 blog bertuah untuk aku review nanti..nanti??bile tuh??hee..kalau sempat malam ni..kalau tak esok okay..semuenye dipilih random...dari senarai peserta di entry NI..korang tengok lah sendirik korang ke peserta yang bertuah tuh yew..hehe










p/s: bagi yang bertuah tuh..nantikan aku review belog korang yew..yang tak bertuah boleh cube lagik..insyaAllah minggu depan aku buat lagi yew^^

4 comments

2 February 2013 at 06:39

Encik Random pilih kasih.. Semua below 30 :(

2 February 2013 at 06:43

wahh tahniah bg para pemenang... hehe

2 February 2013 at 07:04

Sedih x dapat join T.T

2 February 2013 at 08:18

tahniah suma..;-)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^