Home » » Perasmian Blog Domain

Perasmian Blog Domain



Yeeeppii....aku dah ada blog domain nama aku sendiri...www.nabilabiela.com....waaahh rasa excited sangat-sangat macam nak lompat-lompat pom ade*sedikit over*...memang tak kusangka dan kuduga...tapi alhamdullilah rezeki.

Domain ni ade orang yang belanje..tu lah aku hepy semacam tuh....benda free semue best..ye dak?hikhik...terima kasih kepada orang yang tersangat baik hati tuh..tak terbalas rasenye budimu*tersasteralah pulak*...adoiii...hee..thanks be nice to me<3

Mula-mula bukak blog tadi...ada sikit-sikit yang berubah..dan nuffnag tiba-tiba tak keluar pulak...yela..dah berubah url blog kan..so..cepat-cepat aku pergi tukar url kat nuffnag....dan sekarang ni dah ok balik...barulah rasa lega+hepy+excited dan banyak lagi perasaan yang best-best..kehkeh

Oh ye..lupe pulak..bloglist aku pom hilang...aku letak yang mana aku engat jew...korang nak duk dalam bloglist aku tak?senang jew..korang just letak url blog korang kat komen bawah ni...nanti aku letak..tapi just untuk 3 orang jew taw...kalau ramai sangat yang berminat terpaksalah aku random..*macam biasalah kan*

Ape pom terima kasih sekali lagi kat orang yang baik hati tuh..siap pesan lagi..blog-blog jugak..study jangan lupe...insyaAllah..aku akan buat yang terbaik untuk kedua-duanya sekali...blog dah jadi sebahagian dari hidup aku ni haa...thanks..sebab selalu support aku dan faham minat aku..*terharu*

p/s: terasa nak review blog orang jew sempena perasmian blog domain ni*nantikan yew*..^_^


23 comments

18 February 2013 at 07:21

saya nakk link saya masuk dalam bloglist kak nabila ^^
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/

18 February 2013 at 07:22

mcm mana nakk ada domain sendiri eh ? ajar boleh ? :D

18 February 2013 at 07:23

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/

nak-3 !! (^_^)/

18 February 2013 at 07:24

http://talkativepositive.blogspot.com/

18 February 2013 at 07:28

wah tahniah....semoga terus bersemangat lepas ni...:)

18 February 2013 at 07:30

@Aimi Rahim
belilah dik aimi..hehe

18 February 2013 at 07:30

hoho. .com dah dia. ^_^

18 February 2013 at 07:35

tahniah.. http://afiekoreanlovers.blogspot.com/

18 February 2013 at 07:42

wahh..alamat baru..hehe.. semoga terus sukses ye awak.. :)

Admin@pingje.org

18 February 2013 at 07:45

tahniah sebab dah mula berdomain. moga blog ini akan terus maju di tahun 2013 dan seterusnya..amin

18 February 2013 at 08:35

nak masuk bloglist..
http://www.fatinfikalonely.blogspot.com/

18 February 2013 at 08:55

tahniah.. sy pun jugak ! :D http://le-carnetderose.blogspot.com

18 February 2013 at 08:59

bestnya bila ada org belanja..eca xde.semua hasil titik peluh berblogging.hikhikhik....semoga terus sukses..blog eca jgn lupa k :)

18 February 2013 at 09:19

congrats dear... happy for you...

by the way...url saya...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com

terpilih pun ok x terpilih pun x apa... ^_^

18 February 2013 at 09:39

tahniahhhhh...... saya nak jugakk jadi rakan blog list awak...
http://slumberznanie.blogspot.com/

18 February 2013 at 10:13

wah syoknya!!! tahniah !^^

18 February 2013 at 13:08

apa keistimewaan domain//

18 February 2013 at 13:20

Wahh...tahniah,semoga terus berblogging. Majulah blog untuk kita..hehe.

18 February 2013 at 15:16

wah dh ada domain baru la..nk jgk msuk dlm bloglist nabila. http://inasazali.blogspot.com/

18 February 2013 at 18:31

wahhh tahniah da ada blog domain ! :)

singgah la belog kite..
http://cekodoksbuntalz.blogspot.com/

18 February 2013 at 20:30

nak join. hehe http://mylifeisalwayssimple.blogspot.com

18 February 2013 at 22:44

tahniah sis :)

nak masuk bloglist sis . hehe . ^_^

www.cikfie.com

19 February 2013 at 07:14

aritu ct tukar url pon sume ilang...terpkse buat lain...hihihi..nk msuk jugk bloglist :)

http://celiktapikabur.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^