Home » » Pemenang Segmen Jom Blogwalking

Pemenang Segmen Jom Blogwalking


Masa yang ditunggu-tunggu oleh peserta jom blogwalking telah tiba*aik skema lah pulak*..muahaha..aku dah pilih pemenang untuk segmen jom blogwalking tuh...tahniah aku ucapkan untuk semue pemenang yew...semuenye aku pilh random....
Pemenangnye ialah:

PESERTA RANDOM

1) MomoiBH*2 pasang brooch*
2)Nea Lopah *2 pasang brooch*
3) Amirah Raduan*2 pasang brooch*
4)NurulMirotic *2 pasang brooch*
5) Mazelina Mazni *2 pasang brooch*
6)  Hidayah *2 pasang brooch*
7)Dlila *tudung bawal*
8) anismasrina *tudung bawal*
9) Heirizaliyana *tudung bawal*
10)Afie Qaisarah *shawl*
11)Fadzillah*topup RM30*

PESERTA SPECIAL

1) Eymasu*dress Chiffon Cerutti*
2) Angel love soldier*dress Kaftan Chiffon*
3)  Dieba Adiba*dress  Kattie Renda Maxi*
4)  Aimi Syahirah*dress Maxi Seri *
5)  Min Adya*blouse*
6) Maryaya Dimple*tshirt muslimah*
7) Aireyn Ashra*tshirt muslimah*
8)  Bahasa Muara*BB Plus colagen drink*

Pada para pemenang bolehlah PM saya kat FB saya kat SINI...bagi 

nama penuh,
alamat rumah
dapat hadiah apa
no telefon

hanya diberi masa selama 2 minggu sahaja..lepas dari itu hadiah anda burn okay...*muke ciyes*..hehe..penghantaran hadiah mengambil sedikit masa disebabkan semuenya disponser..jadi saya terpaksa bagitau sponser dahulu alamat korang semua*kalau lambat sikit jangan marah taw*

p/s:Buat yang tak menang jangan kecewa..sebab dalam masa terdekat ni saya nak buat satu segmen yang lagi best..arap korang semua akan join yew^^

18 comments

10 February 2013 at 02:54

wahhh ! seronoknya ! hihi , alhamdulillah , :) thanks kak biela . :)

10 February 2013 at 03:05

yana menang,,tQ sis nabila. . yana dh pm detail

10 February 2013 at 03:39

Yeayyyy! dapat 2 brooch! tq nabila. jap g akak PM. Tahniah pada pemenang yang lain jugak.

10 February 2013 at 04:17

yeayyy :) Alhamdulilahh , maryaya dah pm detail :)

10 February 2013 at 05:42

yeay...tahniah kepada para pemenang...

10 February 2013 at 06:09

tahniah pada uma pemenang..;-)

10 February 2013 at 07:03

takde rezeki kat sini. :D

10 February 2013 at 10:21

kepada yang menang top up ..sila add saya di facebook dan Pm saya yer

10 February 2013 at 10:46

Tahniah pada yg menang .

10 February 2013 at 15:57

Tahniah semua :)

10 February 2013 at 16:18

Yeah Hanis menang . Dah PM kat mesej FB .

11 February 2013 at 01:45

Ala .. Baru ingat nak join . Tup tup dah tamat T^T

11 February 2013 at 02:02

got 2 pcs of brooch yipee ! dah pm detail :)

11 February 2013 at 06:12

Tahniah kepada semua! :)
Alhamdulillah.. Rezeki.. :D

11 February 2013 at 08:04

sya menang tudung bawal yeah2.., TQ.., Hehe..,

11 February 2013 at 17:19

Ok dah anta details. Thanks nabila. :-)

12 February 2013 at 01:45

Yeayy . menang . ALhamdulillah dh hntr detail dh :)

12 February 2013 at 02:07

Alhamdulillah kak Diela terpilih jadi pemenang, dapat topup RM 30. Terima kasih banyak-banyak Nabiela Biela.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^