Home » » PELIK!! Makanan Dari Ulat dan Serangga

PELIK!! Makanan Dari Ulat dan Serangga

!Assalamualaikum!

Ulat dan serangga menjadi makanan harian??sedap sangat ke?mungkin bagi kita amat menggelikan namun lain pula buat mereka yang minat makanan exotik...berikut adalah makanan yang menambat hati mereka....

mee rebus brangkali...kehkeh

Biskut ranggup bersama lebah...ishhhh

yang ni memang gelii!!!

ok...jemput makan (-.-")

p/s: camnelah diorang boleh telan semua makanan ni yew?? (-.-?)

15 comments

22 February 2013 at 20:08

mungkin dgn campur dgn lebah boleh ada sdikit rasa madu di situ hahaha

22 February 2013 at 20:08

Aishhh..pengotornya..huhu..tak lalu nak makan lah..errr.

22 February 2013 at 20:11

kembang tekak akak okay... hu hu hu...

22 February 2013 at 20:17

aihhh ulat lembik-2 tu . hilang pulak selera kan makan

22 February 2013 at 20:23

Assalammualaikum, akQ.. errr.. amat menjijikkan bg Luz.. tp kn Allah S.W.T da bgi 'msg' kat kta bhawasanya smua yg ada kat muka bumi ne ada benefits dia masing2.. so, lau d fikirkan mmg xslh la.. tp, ikut logik akal,sbgi manusia, ada byk lg kut haiwan len yg bley d jadikan mknn.. huhuhuhu..

22 February 2013 at 20:41

sy baru lepas makan +.+

22 February 2013 at 20:53

Ish, pelik betul diorang ni. Byk lagi makanan lain yg boleh dimkn.

Kalau sudi silalah jengah blog ibu juga ye. http://IzaIsmail.com

22 February 2013 at 20:54

ish...tak betui depa nih..huhu

22 February 2013 at 21:43

lipas..siap hias dengan lobak gitu.. hehe,menaikkan aroma kali..

22 February 2013 at 22:00

wahh..blog dah cerah....hihihi..nampak sgt lama tak singgah kan, eee..camna la diorang makan, tgk pun tak lalu..

23 February 2013 at 00:28

ahaha,, mintk share,,

23 February 2013 at 04:20

ni suh boby chin atau andrew bizaree try mknan ni cnfrm dyorg xmuntah balik malah ciap kata..delicious.perrfect, amazing n osem

23 February 2013 at 04:22

wah menyelerakan sushi tu....fresh...yummmy...:P

25 February 2013 at 06:49

entri ni membuatkan ct nk termuntah...hahaha

14 July 2013 at 03:46

euuww.. tak lalu nak buka puase nanti.. hehe..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^