Home » » Pelakon Setia Hujung Nyawa diPukul?

Pelakon Setia Hujung Nyawa diPukul?



Siapa tengok Wanita Hari Ini tengahari tadi??pelakon jemputannya ialah Nelydia Senrose dan Talha...Amar Asyraf tak dapat hadir sebab ada keje lain...hehe..excited kowt aku tengok tadi..*peminat tegarlah katakan*...ehh larik tajuk pulak..nak tahu siapa yang kena pukul??si Talha ni kena pukul sebenarnya.

Talha cakap dia dipukul oleh peminat cerita Setia Hujung Nyawa ni dalam lif...kesian giler kowt..padahal dia tak salah apa-apa pom kan?Ni terbukti lakonan Talha memang menjadik....kehkeh..walaupun berlakon jadi jahat jew kan.

Lepas dipukul..Talha tak tahu nak cakap apa..nak marah pom tak..nak gelak pom tak..just senyum jew...sebab macam lawaklah pulak kan?fanatik sangat peminat Setia Hujung Nyawa ni..adussshhh..sampai tak boleh nak bezakan yang realiti dan lakonan..

p/s: para peminat Setia hujung Nyawa..silalah menonton drama ni pada petang ni...hahaha*tukang promote*




21 comments

7 February 2013 at 01:17

kesian talha..peminatnye setia hujung nyawa jangan la terlalu emosional sgt..nama pun pelakon..hish2..(^_^)

7 February 2013 at 01:23

@eymasu
haha..tu lah pasall

7 February 2013 at 01:25

LOL , kesian talha , tapi memang lakonan dia berkesan giloss ~

7 February 2013 at 01:47

ini payah bila peminat tak berpijak di dunia yang nyata..sib baik dia tak kena anta di hospital sakit jiwa..hahaha

Regards,
-Strider-

7 February 2013 at 01:55

aduh..sy pn terikut cite ni..ermm..memandangkan tkde tv kt umh..terpkse tgu dekat tonton..hehehe

7 February 2013 at 02:06

olololo kecian dia...terpengaruh sgt pminat ni..hehe

7 February 2013 at 02:09

eh.. betulkah Talha kena pukul?? ini mesti disebabkan peminat setia hujung nyawa ni terpengaruh dengan watak si Talha dalam drama tu,, kan?? hehehe

7 February 2013 at 02:26

seriously kena pukul??? pergh dahsyat tul penonton zmn skrg.

7 February 2013 at 03:03

gile innocent muka dia ni..haha

7 February 2013 at 03:15

cian nye..mangsa keadaan..sapela yg anti sgt tu

7 February 2013 at 03:27

bahaha. kesian gila tp takpela sy pun sait hati dgn hady tuu kah kah kah

http://sakurasue.blogspot.com

7 February 2013 at 03:44

Last episode !

7 February 2013 at 04:03

kire mantap la lakonan dy..
smpi org bole pukul..
hehe...

drama ni mmmg tgh hot skrg..
tp sy x penah tgk cite tu..
sbb x minat drama..huhu

7 February 2013 at 04:44

mula2 mmg excited tgok tapi bila xde amar asyraf tros x jdi tgok. act nak tgok zain je yg lain xnak..haha

7 February 2013 at 05:41

deno jarang tengok citer ni... tak tahu..

7 February 2013 at 06:30

yg penting happy ending heheh.

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

7 February 2013 at 06:41

Hehehe,betul..apalah mak cik tu pergi pukul orang dalam lif..kesian dia..effect jadi pelakon jahat. padahal itu cuma watak dalam drama. Ada sampai nak simbah asid..ish ish fanatik benar tu, sampai tak boleh nak bezakan antara realiti dan fantasi. hehe.

7 February 2013 at 09:46

Bunda pun tengok, dalam MHI pun ada...kesian talha,kalau jadi hero gaknyer apa reaksi dorang kat talha yer..

7 February 2013 at 16:42

wah, sampai terbawak-bawak ke luar.. nampak tak betapa org hayati cite tu.. hehe..

7 February 2013 at 19:26

tak penah tgok cte ni even 1 episod..hehehe....btpa lyeen ketinggalan..ahhaha

7 February 2013 at 19:40

hahaha kesian padahal belakon je tu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^