Home » » Pelajar Ugut PM Najib Razak di Facebook

Pelajar Ugut PM Najib Razak di Facebook

!Assalamualaikum!

Seorang pelajar berbangsa Cina, Peinee Teoh (20) ditahan gara-gara ugutan nya di Facebook Perdana Menteri, Najib Razak. Beliau akan didakwa atas kesalahan menulis mesej cacian lucah berunsur ugutan seperti dibawah :



Untuk rujukan, korang boleh lah rajinkan diri tengok sendiri post budak ni dekat Facebook Najib Razak.


p/s: sebenarnya ni citer lame...saje nak heboh balik..kehkehekeh

6 comments

20 February 2013 at 05:32

bahaya post mcm tu fan page pm silap2 esok depan pintu rumah dah kena gari msuk ISA haha

20 February 2013 at 05:34

gilaa , carik pasal sendiri jekk

20 February 2013 at 06:04

mmg tak patut dia up post camtu...tapi lg sedih bila ada komen2 racist dari melayu2 tu...haishhhh....

21 February 2013 at 14:08

semoga dia bahagia..hahaha..

22 February 2013 at 09:27

ermm..patut kot

25 February 2013 at 06:41

benda mcm ni cpt je org print screen..hati2 lah ltk status..huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^