Home » » Pageviews 100000 dalam Masa 10 Bulan

Pageviews 100000 dalam Masa 10 Bulan



Yeeepiii...memang aku hepy sangat hari ni...dan syukur sangat-sangat sebab pageviews aku dah mencapai 100000 dalam masa 10 bulan...dah lama tunggu..akhirnya sampai jugak ke pageviews ni..hee..walaupom tak sampai sejuta lagi tapi amat mengembirakan aku.

Alhamdulillah..trafik bolg hari ni meningkat sangat-sangat disebabkan entry NI..dan entry tu juga telah jadi salah satu post popular dekat busuk.org hari ni.....petang tadi tengok pageviews blog da sampai 100000..rasa macam nak melompat jew*ok fine over*..haha..tapi ciyes tak tipu.

InsyaAllah dalam mase terdekat ni aku akan guna blog domain aku sendirik..hehe..ade insan yang baik nak belanje aku domain...alhamdullilah....terima kasih banyak-banyak...*terharu*...pesan orang tuh..bila ada domain nanti jangan lupe study pulak...*adusshhh*..hahaha

Dalam masa 10 bulan ni macam-macam perkara dalam blog yang aku belajar*newbielah katekan*..buat yang nak naik kan lagi trafik bolehlah ping entry korang dekat busuk.org, gilaping.com, kartikel.com, pingje.org dan lain-lain..insyaAllah trafik korang akan naik.*cubelah yew*.

p/s: semalam sadess, hari ni hepy...hehe..warna-warni kehidupan<3

16 comments

14 February 2013 at 05:55

waaa~ thanks bagi cadangann ;)

14 February 2013 at 06:02

tahniah ^^
happy nya =)

14 February 2013 at 06:06

;-)..

14 February 2013 at 06:06

Tahniah. Ye, kalau nak upkan trafik kena pandai cari isu hangat :)

14 February 2013 at 06:19

wah,, tahniah biela :) 10000 tu. lepas ni boleh up sampai 100000 okeyhh??

14 February 2013 at 06:20

woah! awesome...
share la tips lebih sikit!!
hhheheheeh XD

14 February 2013 at 06:33

salam dik.saje jengah. tahniah..teruskan usaha..jgn lupa study udah le..heee

14 February 2013 at 07:01

tahniah biela...:)

14 February 2013 at 07:23

tahniah2..ct masih jauh perjalanan :D

14 February 2013 at 07:39

Salam adik..Tahniah !!! kalau bole tukar jadi rm100k bestt nye kan?? hahaha

14 February 2013 at 08:02

seronoknya! Tahniah =D

14 February 2013 at 08:41

wah, banyak dah tu pv 100k.
habis tahun 2013 konpem 1 juta..huhu
jgn lupa hntr sitemap ke google webmaster.

14 February 2013 at 10:23

wahh...tahniahh...tapi nk komplen sikit...hehee, komplain membina...emmm, blog awok nie cam berat la...i mean loading dia lama jugak, kdg2 rasa fedup gak...nasib da subscribe..so leh bce feed je, xyah loading..if posible..leh cepatkan x..makasih

14 February 2013 at 19:35

@nizamriadzi
yke??ok2...tq..nti sy cube ringankan...hehe

14 February 2013 at 23:18

Alhamdulillah.. blog ni pulak,
lahir di hujung November 2012
http://waazin.blogspot.com
pada hari ini 15/02/2013, dalam masa
4 bulan pageviews 65800,
Alexa Rank 527,711. Trafik rank in MY 1537. :-)

11 March 2013 at 22:01

tahniah....mesti blog korang menarik kan .Nak belajar lah ;)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^