Home » » Nak buat giveaway kologen

Nak buat giveaway kologen



Sejak dua menjak ni..malas betol nak tulis entry...apelah aku nih..nanti tak pasal-pasal alexa ranking turun..huuu...*mengomel sendirik jap*..hehe...hye semue...hari ni aku ade nak buat pengumuman sikit...dalam minggu ni aku nak buat satu segmen..macam giveaway jugaklah....giveway ape??giveaway krim kologen+vitamin E..haa suke tak??hee

Sebenarnye aku bawu jew buat pages krim kologen ni pagi tadi..tulah nak buat segmen ni..nak tingkatkan like pages tuh..huu..bawu 4 orang like...sadesss betol...aku buat pages ni sebab ramai sangat yang nak beli kologen nih..tulah aku buat satu pages...*untuk senang nak order*

Krim kologen ni memang berkesan..dua minggu jew boleh nampak kesan dia...n paling best nile ade orang puji kulit kita makin cerah....hahaha...serius aku tak tipu taw....tu lah ramai sangat yang order....heee...bagi yang tak tahu krim kologen ni macam mana...bolehlah bacer kat entry aku yang NI untuk penjelasan yang panjang lebar....

Haa..korang nak join tak nanti??arap ramailah yang nak join giveaway aku ni nanti...yela...baru pertama kali buat giveaway..sebelum ni just buat segmen...hmmm....tak rugi korang join nanti...satu set kologen aku bagi kat yang menang..semuenye dipilih random..haa..excited x?satu set tuh RM55 taw..hee

Bagi yang malas nak join segmen ni..n berminat nak beli terus kat pages krim ni:

Keterangan lanjut: tekan SINI
Untuk ke pages krim ni: tekan SINI

p/s: kalau rajin tolonglah like pages krim kologen tuh yew..nanti bile aku dah buat segmen tak payahlah like lagik..heee

11 comments

4 February 2013 at 02:22

kalau pkai krimnyer saje bleh?waktu bile eh bleh pkai?hehehe

*maaf,lari tajuk..hehe

4 February 2013 at 02:35

@C.T.K
boleh..tp tak tahulah sejauh mne berkesannye tuh..sbb bse org beli satu set untuk lbih berkesan..hehe..pakai siang dan malam

4 February 2013 at 03:00

balas kunjungan, bila nak buat GA tu...;-)

4 February 2013 at 03:24

nak join ... mention tau kalau dah open ..

4 February 2013 at 03:38

@NaZiRaH @ Ezyra
dlm mase trdekat ni

4 February 2013 at 04:25

nak join ... bila nak open GA ni ? bgtau tauu ... dah lama nak putih ni :D

4 February 2013 at 04:31

@Anis lolis
dalam mase yg trdekat ni

4 February 2013 at 07:43

ooh akan ada GA ye....mcm menarik tu...

4 February 2013 at 19:58

bape hadiah di sediakn.. 1 je ker.

4 February 2013 at 20:07

@ina
satu set jew...xcukup bjet lg..huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^