Home » » Mencari 5 blog untuk direview

Mencari 5 blog untuk direview

TAMAT


Ehemm terlalu rajin aku hari ni yew..sampai nak review2 belog lagik...hahaha...sebenarnye tengah bosan tahap cipan nie..nak tulis entry tak ade idea...jadik..aku merajinkan diri untuk review belog awak...awak...dan awak..hehe..belog koranglah

Apa yang perlu dibuat untuk aku review belog korang???senang jew...korang just follow n like pges FB aku n last sekali drop link kat komen..tu jew..senang jew kan??tak payah nak buat entry bagai...tapi bagi meramaikan lagik yang join..korang jsut share jew entry aku ni di group FB yang korang join*aci kan?*...heee

Ni bukan segmen sangat pom...tapi tarikh tamatnye pom ade...sebelum pukul 10 malam karang yew...so,cepat2 lah tinggalkan link korang dikotak komen bawah ni yew....kalau ramai sangat...macam biaselah...aku gune khidmat cik random kite...hee

Hye pakcik2 n makcik2 cemue  cepat letak link kat komen sebelum terlambat...hehehe

Dengan berakhirnye gambar anak sepupu aku si kecek mia tuh..make tamatlah sudah entry aku ni...muahaha..ape lgik...cepat-cepatlah drop link belog korang yew*tak rugi pom*

p/s: mood tengah rajin...yela...tak tahu nak buat ape kat umah ni..heee



47 comments

1 February 2013 at 22:16

NAK JOINNN~~~ HEHEHEHE

http://dingraphic.blogspot.com

1 February 2013 at 22:17

http://neynaproperty.blogspot.com/


yeayyy :)

1 February 2013 at 22:17

http://sayaaishah92.blogspot.com

1 February 2013 at 22:17

dah follow blog lama dah tapi fb baru je like..hehe..

http://blueyarns.blogspot.com/

1 February 2013 at 22:19

da follow n like. nak join! hee
http://sweettedy.blogspot.com/

1 February 2013 at 22:22

http://mistaqila.blogspot.com/

1 February 2013 at 22:24

http://semanismadututorial.blogspot.com

1 February 2013 at 22:24

http://semanismadututorial.blogspot.com

1 February 2013 at 22:25

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

1 February 2013 at 22:27

done :)
http://www.rafzantomomi.com/

1 February 2013 at 22:30

http://www.cikfie.com/

1 February 2013 at 22:30

http://umikasum.blogspot.com/

1 February 2013 at 22:37

blog akak skali, dear...;-)

1 February 2013 at 22:38

meh review blog sy lak biela.. haha.. tetibe rse nk direbiu.. hoho.. ^_^

http://fnatashafizi.blogspot.com

1 February 2013 at 22:47

rajinnya..haha..

comey budak tuh..mcm mata lalat..=D

1 February 2013 at 22:51

nak drop link jugakkk http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/ :)

1 February 2013 at 22:52

saya..saya..saya..!

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com..:)

1 February 2013 at 22:58

nak nak!
http://www.aunibeautycollections.com/

1 February 2013 at 22:58

assalamualaikum.. nk join jgkk..
blog & page kt fb dh lame follow :)

http://eqaikram.blogspot.com/

1 February 2013 at 23:36

http://www.sararose.my/

1 February 2013 at 23:36

come to my side..hehhe

namakuizzah.blogspot.com


1 February 2013 at 23:56

dah follow..
dah like fb page..

http://atiqahivy.blogspot.com/

1 February 2013 at 23:58

Nak3!! hehehe ^___^v http://miss-af-story.blogspot.com :)

2 February 2013 at 00:13

nak join gak la http://beritaremajaonline.blogspot.com/

2 February 2013 at 00:13

adda dah follow dan like page.. :)

http://addasyuhadadisini.blogspot.com/

2 February 2013 at 00:33

Cik Nabila Biela... Sila ke Blog Yang Siot pada pukul 9 malam ini...

sebab...Jaga - jaga, blog anda sedang diperhatikan..heeee

2 February 2013 at 00:43

review blog saya!

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/

2 February 2013 at 01:15

saya kembali lagi ke blog cik nabila
moga dapat kena komen

terima kasih atas segalanya
http://mimbarkata.blogspot.com/


2 February 2013 at 01:26

nak jugak boleh tak???hihihi

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

2 February 2013 at 01:28

tgk bio bella tadi, ermmm counselor to b?? chayok2. kita dalam bidang yang sama!!! mungkin setting jer berbeza! :)

2 February 2013 at 01:43

Review tu cmne? hewhewhew
http://ibnuismaini.blogspot.com

2 February 2013 at 02:27

http://mulan-sahbanu.blogspot.com

2 February 2013 at 03:21

DAH FOLLOW N LIKE LAMA DAH, NGEE~~

http://nazirahnyerr.blogspot.com/

2 February 2013 at 03:59

eh lupe lah dah bagi link ke belom...
mcm dah, tapi mcm belom..
ape daa..pelupa tol sy nie..

http://atiqahivy.blogspot.com/

2 February 2013 at 04:03

Bella join. mana tau bertuah. hehe, dah follow, dah like :)
http://nabieliela.blogspot.com/

2 February 2013 at 04:16

jenjalan sini nampak ni nak join lahh :D

http://mayesa-jcb.blogspot.com

2 February 2013 at 04:16

join !

wwww.mohdzuhri.com

2 February 2013 at 04:24

nk join

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/

2 February 2013 at 04:26

http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/

2 February 2013 at 04:44

www.nurulazieyan.my

2 February 2013 at 04:52

joined!!

http://nevagettoolate.blogspot.com/

fb saya :
http://www.facebook.com/zaida.syaza

2 February 2013 at 05:14

alja Join !! :)

http://gadiskecik.blogspot.com/

2 February 2013 at 05:18

nak jugak hehe :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/

2 February 2013 at 05:22

Nak join !!!


http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/

2 February 2013 at 05:27

http://vaneelea.blogspot.com/

2 February 2013 at 05:34

Masih boleh join? :)

http://ikaaohikaa.blogspot.com/

2 February 2013 at 05:34

Masih boleh join? :)

http://ikaaohikaa.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^