Home » » Maaf giveaway terpaksa dibatalkan

Maaf giveaway terpaksa dibatalkan


Maaf bagi yang dah join giveaway terbaru aku yang krim kologen tu.... terpakasa dibatalkan kerana sebab tertentu..aku akan gantikan giveaway tu dengan segmen yang lain...mintak maaf banyak-banyak yew yang semue yang dah join.

Sebenarnya giveaway ni ramai yang tak jadi join maybe sebab kologenkan untuk orang besar-besar jew kan??hee..so, tak sesuailah bagi blogger yang masih muda ni...tapi tak pew..aku akan gantikan dengan segmen yang lagi best..dan still ada hadiah kologen tuh.

Aku mintak maaf banyak-banyak buat yang dah join..huu..rasa bersalah sangat-sangat....nanti bila aku dah buat segmen baru tuh aku akan bagitau yang dah join giveaway terbatal tuh....korang jangan risau..segmen yang aku nak buat nanti lagi best.

p/s: Maaf sangat-sangat taw..memang diluar jangkaan aku..huuu

8 comments

9 February 2013 at 21:11

baru nak join td. huhuhu

9 February 2013 at 22:14

ala..kesiannya..takpa awk..mmg akan sllu jd mcm tu..:D

9 February 2013 at 22:48

Tak pe bha.. GA ringkas jugak tu.. Tak penat pun =D

9 February 2013 at 23:03

hehe.. kolagen tu smua bg saya la.ahaha..

10 February 2013 at 00:48

Assalamualaikum.. Takpe, jangan risau.. Kita sama-sama penulis blogger saling memahami antara satu sama lain.. Perkara kecil je jangan bimbang.. Everything is okay :)

10 February 2013 at 01:38

xpe biela...biasa la tu :D

10 February 2013 at 05:33

its ok dear..;-)

10 February 2013 at 08:54

mesti rase serba salah giler kn??huhu..xpe2..rilek2..hehe..insyaallah dorg sume memahami..jgn risau ye.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^