Home » » Lelaki Ini Menikahi Anjing!

Lelaki Ini Menikahi Anjing!

!Assalamualaikum!

Ada lelaki menikahi anjing nya sendiri, lelaki menikahi anjing ini berlaku di banyak tempat di dunia ini. Memang dunia sudah semakin tua dan semakin gila saja, inilah yang patut kita katakan, bagaimana tidak dua lelaki lebih memilih menikahi anjing dari pada wanita. Ini bukanlah filem tapi sebuah kenyataan yang patut anda ketahui. Perkahwinan lelaki dengan seekor anjing ini berlangsung di dua tempat iaitu di India dan Australia. Untuk yang di India sudah berlangsung agak lama. Lelaki bernama Selvakumar nekad berkahwin dengan anjing betina bernama Silva.

ni lah lelaki tuh
Sebenarnya perkahwinan tersebut lebih pada penebusan dosa kerana lelaki itu telah merejam dua anjing dengan batu hingga mati 15 tahun silam. Setelah anjing itu terbunuh, Selvakumar mengalami lumpuh dan kehilangan pendengaran serta kemampuan bicaranya. Kerana merasa terkena kutukan dia memanggil seorang dukun dan dukun tersebut mengatakan kalau mau hilang kutukannya Selvakumar harus berkahwin dan hidup bersama anjing.

Pernikahan Lelaki dengan anjing yang kedua adaah di Australia, lelaki bernama Joseph Guiso menikahi anjing peliharaannya yang bernama Honey. Pernikahan itu berlangsung di Taman Laurel, Bandar Toowoomba Guiso. Awalnya Guiso mengadopsi Honey lima tahun lalu. Kemudian dia merasa bersalah pada Honey kerana hidup serumah dengannya tanpa ikatan apa-apa.

Kerana alasan itulah kemudian Dia menikahi Anjing itu, dan dilakukannlah perkahwinan tersebut dengan dihadiri 30 rakan serta keluarganya. Pernikahan tersebut berlangsung sangat khidmat seperti layaknya perkahwinan dengan wanita.

Ketika melakukan pernikahan tersebut Guiso mengucapkan sumpah pada anjing tersebut, "Kau adalah sahabatku dan membuat hidupku lebih baik". Tapi sayang anjing itu tidak mengatakan apa-apa, namanya juga anjing. Walaupun anjing itu diam saja, Guiso menganggapnya sebagai jawapan ya.

p/s: kalau ye pom nak tebus dosa..kenapa sampai kaweng??pelik-pelik.....T___T

14 comments

22 February 2013 at 00:32

iewww, awkward.. hmm pelik2 manusiaa skrg. haha

22 February 2013 at 00:34

Assalammualaikum, kaQ.. haha.. astaghfirullah.. pe la nk jdi ng dnia ne.. ish2.. pelik bebeno ne.. ne la prbezaan & keindahan agma islam brbandng agma2 len..

22 February 2013 at 00:34

inilah yang dinamakan tiada agama. hurmm..

22 February 2013 at 00:46

tu la kalau mat salleh.. ade je bende pelik yang dia buat untuk perhatian dunia

22 February 2013 at 01:29

hye.mcm2 hal..acaner la hdup rumahtangga dorng nanti ye ;)

22 February 2013 at 02:10

Adoyaiii... Peli betol lah diorang nie.. Hahahaa...!!

22 February 2013 at 02:24

peliks....

22 February 2013 at 02:47

hihihi dah takde perempuan ke....?

22 February 2013 at 04:31

gilos... atoi ai... akhir zaman da

22 February 2013 at 05:24

yg menikah dgn bangunan pun ade haha pelik2

22 February 2013 at 06:42

Apa? tak betul ke apa..semata-mata kerana nak tebus kesalahan..Alahai cerdiknya.

22 February 2013 at 09:29

ate xberakal ke?ermm..mnusia2

25 February 2013 at 06:45

org puteh ni mcm2 crita..kawen ngan ptung la...adoii

27 February 2013 at 02:02

aduh..dah tak de perempuan ke sampai kawen dgn haiwan...tu blom lagi cite pasal kawen dgn bantal and so on tu...ish3

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^