Home » » Header blog aku terpilih

Header blog aku terpilih


antara komen untuk header aku*malu jap*

Yeepiii..ade jugak orang suke header aku yew..hehe..sebenarnye header blog aku telah terpilih untuk direview oleh Manzarina...terima kasih banyak-banyak sebab sudi mereview header belog aku tuh...tapi header belog aku ni ade orang yang tolong buatkan..aku arahkan sahaje nak yang macam mane..so, aku pilihlah nak belog aku ni berwarna-warni..macam pelangi tuuuhhh..*ceawaahh*..hihi

Aku tengok belog Manzarina ni lagi kreatif taw..kreatif yang camne??kreatif sebab header dia boleh tukar-tukar...first tyme aku tengok belog yang boleh tukar-tukar header camtu...korang tak caye??boelhlah pergi tengok sendirik kat blog Manzarina ni...

Owhh ye..ramai jugak yang tanya aku ada buat tutorial ke tak...sejujurnya blog aku ni tak ade tutorial pom..tapi kalau korang nak aku ajarkan sikit-sikit tuh bolehlah...sebab aku ni tak kreatif sangat.....semuanye orang editkan...sikit-sikit jew aku kemaskan balik supaye tak serabut sangat blog ni...aihhh larik tajuk pulak aku kan...hee

Untuk Manzarina terima kasih banyak-banyak memilih header belog ni yew...haa untuk korang semue bolehlah godek-godek kat belog Manzarina ni..mane tahu header belog korang pulak terpilih kan??jommm serbuuuuuu..tekan SINI untuk seranggg belog dia.

p/s: mood hepyy*tak boleh nak cakap ape dah*...muahaha

12 comments

6 February 2013 at 05:02

selamat yaa.. :)

6 February 2013 at 05:04

ni yang jeles ni.. =P

6 February 2013 at 05:12

Hehe..suka ye..tahniah..tumpang seronok.. ^___^

6 February 2013 at 05:30

Header blog kita simple je. kurang seni kut. Jeles, jeles. ha3.

6 February 2013 at 06:00

dah pg blog beliau...semua bergerak bukan takat header je...:)

6 February 2013 at 06:55

tahniah! :)

6 February 2013 at 07:01

header nabila mmg comey pun..;-)

6 February 2013 at 10:58

mmg comey sesangat pon header ni...tahniah kerana terpilih..hihi

6 February 2013 at 13:22

Mmg cantik...tp cmne nk buat header yg cantik2 ye cik bella

6 February 2013 at 13:22

Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

6 February 2013 at 20:21

@sutera ungu
semuenye org yg tlg buat..hehe

7 February 2013 at 04:05

waa...tahniah ^_^
mmg nice pon header awk..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^