Home » » Cantik Dalam Masa 5 Minit!

Cantik Dalam Masa 5 Minit!



Alhamdulillah..rezeki mencurah-curah sejak dua menjak ni..^_^..bawu ni aku menang segmen aisyah humaira'..menang hadiah best pulak tuh..iaitu tomatox mask dan abuse tint dari Atie House..*gambar kat atas tuh*..memang excited giler bila dah tahu hadiah sampai...kehkeh

Opsss..tajuk entry over sangat yew?tapi memang betul lah..dalam masa 5 minit jew korang boleh jadi cantik jika pakai dua benda kat atas tuh..tomatox mask untuk melembabkan dan mencerahkan kulit muka..dan abuse tint tuh untuk mencantikkan bibir comey korang jadi lebih gorgeousss...*ciyess loll*

Aku dah try sendirik dua benda nih...memang best sangat...lagi-lagi lah tomatox mask tuh..sesuai ngan kulit muke aku yang sedikit kering nih....cara pakai pom senang dan cepat!just letak..urut..dan biarkan dalam masa 5-10 minit lepastuh basuh..dah hasilnya amat lumayan..hihi

Nak tunjuk muke kan aku segan..so aku tunjuk kulit tangan aku jelah sebagai testimoni yew..xpew kan?perbezaan warna kulit amat jelas!!

SEBELUM
Sebelum pakai tomatox*pakai cincin tak semestinya dah kawengg*kehkeh

SELEPAS
sekali lagik...pakai cincin tak semestinya dah kaweng

Haa camne...berbeza kan??tuh aku pakai tomatox mask...ni aku nak tunjuk testimoni pakai abuse tint yang kecik molek tuh pulak...*cute mute*

ABUSE TINT

kecik-kecik cili api..yang ni letak kat bibir yew

Hurrmm yang abuse tint ni aku tak tahu nak bagi testimoni camne..sebab segan kowt nak tayang bibir comeyy aku ni kat korang*perasaaannn jap*..muahaha..tapi apa yang aku boleh katakan..bibir korang akan jadi warna pink kemerahan camtu...memang lawa dan gorgeouss kalau korang pakai taw..ade banyak pilihan warna tak silap aku..jadi korang pilihlah mengikut kesesuaian warna bibir korang yew..^___^


tengoklah sendirik bibir aku*pink-pink sikit kan*..hee..aku tudung hijau tuh

Aku tahu korang akan tanya nak dapat kat mane tomatox mask dengan abuse tint ni kan?*over confident*....kehkeh..korang boleh dapatkan di Atie House...cepat sikit order..takut abis pulak karang....=)

p/s: cik Atie..nak satu lagik tomatox mask tuh boleh??*muke tak malu*..T_____T









6 comments

24 February 2013 at 07:08

ok nanti terjah atie pulak..hihi

24 February 2013 at 07:13

wahhhh...nice!

24 February 2013 at 07:38

dah order kat some one, tak sabar nak try..;-)

24 February 2013 at 08:01

Hehe,,murah rezeki..nak pergi survey lah..hehe.

24 February 2013 at 15:40

ninaa nak try jugak la eh

25 February 2013 at 07:00

dlu rgu2 nk try, kamu bg testimoni ni mcm berkesan je...nk try lah..hihi

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^