Home » , » Blogger Pilih Kasih!

Blogger Pilih Kasih!



Sesi luahan rasa hati sikit hari ni...hee..sebenarnya dah lame aku pendam dalam-dalam pasal hal ni..tapi makin menjadik pulak si blogger sorang ni...T__T..blogger ni sering pilih kasih atau dalam bahase senangnye tak adil.

Tak adil macam mana?blogger ni selalu jew buat segmen taw...dan orang yang join segmen dia ni boleh tahanlah jugak....yang tak adilnya...selalu orang sama jew yang menang segmen dia..tak kiralah segmen tuh dia pilih sendiri pemenang or random..selalu orang tuh jew yang menang...kenapa yew??

Aku tahu..dia rapat dengan si blogger sorang tuh...dan aku tak tahulah sama ada dia sengaja or tak sengaja pilih orang yang sama jadi pemenang..tapi apa boleh aku nyatakan biasanya kawan-kawan blogger yang dia rapat jew jadi pemenang*aku dah kaji sendirik*..jadi spy jap..kehkeh

Buat si blogger tuh..or blogger lain-lain diluar sana..janganlah pilih kasih kalau nak pilih pemenang segmen di blog kita...maybe kita nak jaga hati kawan kita tapi adil ke untuk blogger lain yang join jugak dalam segmen kita tuh??kalau nak pilih bulu camtu baik tulis dalam syarat segmen tuh"segmen ni untuk kawan blogger yang rapat dengan saya sahaja"..haa kalau dah mention camtu kan senang...hihihi

Entry aku ni bukanlah nak aibkan sape-sape atau nak sakitkan hati sape-sape tapi siapa yang makan cili...dia sendiriklah terasa pedasnya kan?cuma kat sini aku nak cakap berlakulah adil kalau anjurkan sesebuah segmen tuh..barulah orang seronok nak join..by the way...mintak maaf banyak-banyak kalau terasa hati...ini just pendapat aku...^____^

p/s: dulu rajin jugak join segmen dia...tapi sekarang..no way!!sebab dah tahu siapa yang menang..muahahaha...(-.-")

30 comments

22 February 2013 at 23:44

sabar ya..

22 February 2013 at 23:45

sabar k.. ^_^

22 February 2013 at 23:46

betul tuh..
kadang2 kalau ada je segmen/ga/giveaway,
selalunya org yg sama je yg menang,
n org yg rapat dgn dia..
memang x puas hati jugak la..

hehe

22 February 2013 at 23:47

mcm tu pun ada skrg ni haha betul2 kroni ni haha

22 February 2013 at 23:47

Yana tak pilih kasih tau... Hehehhh sabar dear... Jgn krn nila setitik rosak susu sebelanga.... Jom lah jemput join segmen yana ^^

22 February 2013 at 23:47

Ala bucuk2..faham2, memang ada yang begitu. Tak apa..nanti saya buat segmen atau GA saya pilih kasih untuk nabila je..hehe.

22 February 2013 at 23:47

siapakah?
ada juga masa nabila jd spy ye :)
tak perasan pula selama ni. nk jugak jd spy. heee :)

sbr tw! ;)

22 February 2013 at 23:50

sabar je la , join segmen org lain pula dik :)

22 February 2013 at 23:53

ketuk rmai kpla dia,,ahha, xlah,, guro ja,, sabar,, samalah,, sy pun x join segmen lagi sekrg sebb bnda mcm akak ni.,,

22 February 2013 at 23:53

saya dah lama tak buat segmen.. hehe

22 February 2013 at 23:54

sabar ye :)

23 February 2013 at 00:04

tak baiknyer org tu. pttnya pilih la secara adil

23 February 2013 at 00:07

ade eh ?? hehehe nak tau lah sape.. ngee :D
emmm tu la kdg mls nk pk join sebab nk suke2 je tmbh kawan ^^

23 February 2013 at 00:08

sabar jelah dengan org mcm nie..tapi kalau dia buat mcm nie selalu kita lenyek2 jew dia..huh

23 February 2013 at 00:21

a'ah betol tu... tapi kes saye lain.. setiap kali dia join mane-mane segmen, mesti dia tersenarai jadi pemenang. entah kenape... ermm mungkin mmg rezeki si dia *mata ke atas, tangan di bahu*

23 February 2013 at 00:24

kena adil ni bab kptusan pmnang. even kwn sndiri, xleh nak pilih kasih

23 February 2013 at 00:25

setuju sangat2, tak adil kan, bukannya nak sangat hadiah o jadi pemenang tapi biarlah adil.. senang cerita buat ja pemilihan macam kak ina a.k.a IntaNBerlian, bagi alisha cabut, kan semua puas hati..;-)

23 February 2013 at 00:25

wooo..ade jgk yg begini erk...
hmmm..ni la namanya risiko...
tp x pe..klo kita join pa pe aktiviti boleh tambahkan kenalan kita...
sabar ye sis..

23 February 2013 at 00:25

setuju sangat2, tak adil kan, bukannya nak sangat hadiah o jadi pemenang tapi biarlah adil.. senang cerita buat ja pemilihan macam kak ina a.k.a IntaNBerlian, bagi alisha cabut, kan semua puas hati..;-)

23 February 2013 at 00:36

sayang sayang sayang, sabar k ? :) itu mungkin adat kod. bialah dorang

23 February 2013 at 00:42

sape3..bisik2 kat aien.. Nk tau gak..nanti kita sama2 boikot..hehe..

23 February 2013 at 01:02

biasalah tu :')

23 February 2013 at 01:25

baik tak payah buat segmen kalau mcm tu , bg je kawan2 dia menang . apa lah , sabar okay ? chill ~ jgn join dah tau lepas ni hehe :D

23 February 2013 at 04:09

xpatutla...adoi cm2 baek xpyh buat segmen.ko buat ngn kwn2 ko je

23 February 2013 at 04:13

mmg perlu penganjur segmen berlaku adil....

PS: masa baca tajuk ni ingatkan ada artis pilih kasih yg jadi blogger...hihihi

23 February 2013 at 04:51

setujuuuuuu...prnh gk prasan...pling xske bila dorg pilih blogger yang popular...huhuhu... sbb tu skrg ct msuk g.a segmen yang hadiah banyak je..atleast ada la harapan nak menang ..huhu

23 February 2013 at 06:40

tak pernah lagi join mana2 segmen o seangkatannya..huhu.. tapi dlm kes mcm yg dlm en3 nie,maybe blogger tu ada agenda sdiri..siapa tahu..huhu

23 February 2013 at 06:50

kaaaaaaan :/

23 February 2013 at 15:56

hhaha..nmpak marah sgt da ni..sabar2..huhu :)

23 February 2013 at 20:54

ada jugak yang pesen macam ni ye. huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^