Home » » Blog Berwajah Baru

Blog Berwajah Baru



Tengok header sama jew..apa yang bezanya?haa..nilah aku nak hebohkan nih..hee..blog aku ni telah dimake up kan sikit oleh akak Jia..nak buat sendiri tak mampu..heee..yang dimake up kan ialah tab menu yang comey tuh ditambahkan lagi...dan background ditukar kepada warna yang lebih pudar dan suwitt sikit bile ditengok*bagi akulah*..

Sebenarnya mula-mula tuh just nak tambah tab menu exchange banner...sebab nak tukar banner dengan blogger lain jugak..tapi dah alang-alang nak upgrade tuh..biarlah sampai puas ati kan..kehkeh...yang jadi mangsanya akak Jia...nasib baik akak Jia ni baik dan sudi layan karenah aku yang susah nak berpuas ati nih..*tq akak Jia*..hehe

Comey betol tab menu yang akak Jia buatkan??ciyes..aku suke sangat....kartun-kartun yang ceria dan comeyy..haa korang mesti nak jugak tab menu yang comey camtu kan?janganlah tunggu lame-lame..tempah jew dengan akak Jia...konpemm korang suke dan puas ati..

Eh lupa nak cakap..kalau korang nak tukar banner dengan aku just inform kat aku yew..kita saling tukar banner untuk saling memfemeskan blog kite..kehkeh...korang tak ade banner jugak yew?tempah jew dengan akak Jia...hihi..kak Jia boleh buat semua pasal edit-edit blog nih..nak tempah edit full blog pom boleh...berminat?haa tekan SINI untuk ke blog akak Jia^^

p/s: suke sangat dengan perubahan blog aku sekarang ni..arap korang semue pom lagi suke..=)


13 comments

16 February 2013 at 23:40

wah..makin cantik la blog dia....

16 February 2013 at 23:40

ini x boleh jadi, menggoda hatiku untuk tempah jugak. hehe

16 February 2013 at 23:40

untung la makin comey blognya..heheheh..thank kenalkan dia....ct mmg duk cri sape2 yg bleh edit blog :D

16 February 2013 at 23:47

smart...comel..:D

16 February 2013 at 23:51

tahniah

16 February 2013 at 23:51

Boleh tahan jugak cantik nyer.. EHEHEE! NIce2.. :)

17 February 2013 at 00:02

cerah mata hari ni datang sini...btw blog akak pun Jia yang buatkan dari A to Z makeover dia... memang puas hati dengan Jia... ^_^

17 February 2013 at 00:10

comel :)

17 February 2013 at 00:38

cantik! :)

17 February 2013 at 00:49

makin mesra pembaca...x sakit mata memandang...baguss

17 February 2013 at 02:25

fuh... colorful.. :)

17 February 2013 at 06:24

mmg comel tab menu tu... :) background pon menarik...

17 February 2013 at 20:32

cntik2..background nmpk lebih soft je..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^