Home » » Beli Losyen Felinna Inchloss Dengan Harga Runtuh!

Beli Losyen Felinna Inchloss Dengan Harga Runtuh!




First time dengar pasal fellina ni dari kawan aku. Dia citer pasal kakak dia turun 7kg dalam masa dua minggu!terkejut giler aku masa tu. yela camne tak terkejut, susah kot nak turun berat dengan mendadak camtu tanpa bersenam kan? tapi inilah hakikat dan kenyataan.

Disebabkan aku terlalu berminat dengan produk fellina ni, aku terasa nak jual sendiri produk ni untuk kita kebaikkan bersama. Alhamdullilah aku dapat harga yang memang murah dari harga-harga yang dijual di internet dan semestinya original=)

Dah ramai yang mencuba produk ni, produk yang bagus untuk turunkan berat badan dengan masa yang singkat! losyen ni wangi, tak panas macam losyen kurus yang lain, tak melekit dan banyak lagi kelebihan produk felinna ni.



Pengasas produk ni sendiri telah mencubanya, dan sememangnya berkesan! Dari badan yang gemuk dan montel bertukar menjadi badan yang slim dan diidam ramai.

PENGASANYA SENDIRI  PN.FELINNA


Meh bace apa kata PN.FELINNA sendiri:

Salam ♥ 
sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥

hahaha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HEHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN?

Dah bace apa kata PN.Felinna?haa..best jew kan?siapalah tak nak kurus dengan cepat dan berkesan..wuuu aku pom nak..tapi sayang..aku ni dah kurus...kehkeh..kalau tak dah lama aku guna. Malas nak citer panjang atau membebel tak sudah..siapa nak beli Felinna dengan aku boleh PM kat FB yew.

HARGA RUNTUH
Harga biasa yang dijual di internet ialah RM75 sebotol tapi aku jual:
RM55 jew sebotol*beli banyak dapat lagi murah*


p/s: kalau nak beli PM aku kat FB SINI yew...cepat-cepat taw..takut abis stok pulak nanti..hehe^_____^



6 comments

27 February 2013 at 09:39

wah boleh kurgkan berat badan ye biela...mcm menarik ni...:)

27 February 2013 at 18:08

ada side effect ke? :) semoga produk jualan biela dpt smbutan ^^

jom singgah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

27 February 2013 at 18:32

campur postage brape?
reply kat email saya norulakma2111@gmail.com

28 February 2013 at 02:11

semoga berjaya dgn bisnessnya...ct pon nk try nti :D

28 February 2013 at 04:09

Wah,,menarik ni..nanti ada duit lebih boleh lah..hehe.

7 March 2013 at 18:08

Assalamualaikum. .rm55 sekali postage ke?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^