Home » » Zea Rea Butik

Zea Rea Butik


Zaman sekarang ni kan...fesyen KPOP makin berleluasa..yela, mane tak nye...movie, drama, kumpulan KPOP mula glamor...aku pom salah seorang peminat KPOP ni..*kantoi sudah*..hehe...korang suke fesyan KPOP yew?hari ni aku nak promote satu butik online yang menjual pakaian KPOP...semuenye cun-cun taw..

Nama butik ni Zea Rea...tengoklah header butik ni...cun kan??tuan empunya butik ni pom bukan main lawa...heee..macam-macam butik ni jual taw..antaranya..dress, baju sejuk, brooch dan macam-macam lagi...kat bawah ni antara barangan yang butik ni jual..jom tengok..jom3

RM27*woww murah kowt*


RM27

RM27


RM2 satu*handmade k*


Haa lawa-lawa kan...cute jew nampak kalau dipakai..ni just sikit jew aku tunjuk ni..banyak lagi yang lain-lain dekat pages butik ni....apa lagi??jomlah serang pages butik ni....dahlah murah...cantik pulak tuh...jommmmm serbu!!!*tekan header atas untuk ke pages butik ni*^^

p/s: cepat3..sape lagi nak sewa iklan kat blog ni??sewa+review blog or pages^^..nak..tekan CINI

3 comments

20 January 2013 at 03:36

canteknye baju...da like page zea rea..huhu~
thanks 4 da info.

21 January 2013 at 02:45

cantek..tp x sesuai la akak nak pakai..hehehe..


usim ea..akak usim gak dulu...grad 2010...FKP gak ^_^

21 January 2013 at 02:49

akak dah follow blog awak sblum ni ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^