Home » » Tapak Iklan dibuka

Tapak Iklan dibuka


Bismillahirahmanirahim....dengan nama Allah yang Maha pengasih lagi penyayang..aku dengan rendah hatinye membuka tapak ruangan iklan kat blog aku ni...hee....disebabkan aku jeles dengan blog lain yang ade tapak ruangan iklan diorang sendirik..so, aku pom ingin mencuba dan ingin membantu bagi sesiapa yang ingin mengiklankan blog or pages FB korang kat blog aku ni...

Tapak iklan ni diletakkan di bahagian atas entry aku ni...dan aku akan review blog korang sekali taw..heee..siap bergerak-gerak lagi taw..*motif?*..menarik perhatianlah untuk orang tekan ke blog or pages kamuuuu...kehkehkeh

Harganye tak mahal..just RM10 sebulan...dan pembayaran boleh dibuat melalui topup atau bank in..ikut koranglah nak bayar yang mane...*aku tak kisah sangat*..hee...topup pom ok...bank in pom ok..janji masyukk kan..hihi

Kenapa korang mesti beriklan kat blog aku ni??walaupun pageviews aku tak seberapa...tapi alhamdullilah....pageviews aku boleh mencapai dalam 1000 hingga 2000 sehari...dan ranking blog aku pom boleh tahan..walaupun bukan no 1..tapi taklah berjuta..ye dak??haha..*sesi mempromote blog*
Korang boleh tengok sendirik kat bawah ni..pageviews aku sehari dan alexa ranking aku kat dunia nih n kat Malaysia...=)

Pageviews untuk sehari





Alexa Ranking


Ranking dunia: 361 280
Ranking Malaysia: 2233

Alhamdullilah...walaupun belom setahun aku dalam dunia blog ni..insyaAllah peningkatan ni akan berterusan..Amin...sesiapa yang berminat..bolehlah PM aku dekat FB aku yew....tekan cini untuk ke FB aku...^^

12 comments

19 January 2013 at 21:38

RM 5 = 15.000 rupiah kah bila di IDR kan?
Saya minat cik! hehehe :D
What should I do then?

19 January 2013 at 21:56

@Ririt Handayani
opss..sowi..blogger indon yew?sy just buke untuk blogger Malaysia..hehe..sowi yew^^

19 January 2013 at 23:29

menarik, nak iklankan something..tapi....
belom lagi start projek....huhuh..

20 January 2013 at 00:03

Nakkk ^-^

20 January 2013 at 00:33

@ishy77
ok xpew..nti nak iklan PM jew sy kat FB ea...hee

20 January 2013 at 00:34

@Nieyxzha Hassan
ciyes ke nak ni?PM kat FB kalau brminat^^

20 January 2013 at 00:57

Nak3... huhu

20 January 2013 at 01:08

@♥ Nabiha ♥
yke ni kak umi?hehe

20 January 2013 at 03:23

Oh ok no problem. I understand.
Saya sudah amat senang bisa saling follow dengan blogger dari negeri seberang.
Semoga sukses cik Nabila hihihi aamiin.

20 January 2013 at 06:55

wah nak pasang iklan...terbaik...:)

20 January 2013 at 07:18

wah!!mantap!

11 March 2013 at 22:02

wah tinggi nya trafik

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^