Home » » Segmen : Saya Blogger Negeri Terengganu

Segmen : Saya Blogger Negeri Terengganu



Dengan berbesar hati aku menjoinkan diri dalam segmen ni sebab nak kenal ramai lagi blogger dari negeri aku sendirik..hee..setakat ni aku tengok ramai dari negeri Terengganu..hehe..kalau korang nak join jugak just tekan header kat atas tu yew.

Apa yang menarik di negeri aku??tentulah banyak...dan yang paling best banyak tempat perlancongan kat negeri aku ni haa...contohnya Pulau Redang..Pulau Kapas, Pulau Perhentian....fuhh memang banyaklah...tyme holiday elok sangatlah korang ke negeri aku yang tercinta ni...kwi3

Dari segi makanan pulak...tentulah keropok lekor menjadi idaman kalbu kan?nak tahu keropok lekor kat mana yang sedap kat Terengganu??korang bolehlah bacer kat entry aku yang ni Siapa nak keropok lekor??..dalam entry ni ade aku nyatakan tempat yang best untuk beli keropok lekor^^

Tu jew kowt..*citer sikit jew kan?*..hehe...aku tag:

Kak Ruha
Hatimi

p/s :jomlah join..lagi ramai lagi bagus..huu...tolong doakan keselamatan rakyat di pantai timur jugak yew..entry penuh kat cini




23 comments

7 January 2013 at 00:56

husna blogger dr kedah..=D

7 January 2013 at 02:15

alamak sy ditag...

7 January 2013 at 02:54

Assalamualaikum..salam kenal ^-^♥

7 January 2013 at 20:59

hihi.. salam nabila.. ^_^, sihat ke dok?

8 January 2013 at 03:21

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

8 January 2013 at 04:45

dari segmen same jgak

foolow kayy

saya org teganu

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

8 January 2013 at 04:51

assalamualaikum! dari segmen sama. done follow sini! :D. btw,, cantik blog~

8 January 2013 at 22:09

singgah sini , from the same segmen :D

salam perkenalan :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

9 January 2013 at 09:32

Bleh snorkeling di Pulau Redang..best...

Nak tahu apa lagi yang menarik di Tganu blehlah datang singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

11 January 2013 at 03:20

wooooot2... dari segmen yg sama! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

12 January 2013 at 04:51

Dari Ngeri sembilan datang ke Ganu , Harap Ganu sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

12 January 2013 at 09:22

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

13 January 2013 at 06:20

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

14 January 2013 at 05:32

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

14 January 2013 at 20:10

keropok lekor best... ^_^
eh? kena tag rupanya... insyaAllah nanti kak ruha join... :)

16 January 2013 at 23:54

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

salam kenal dari ciksu:D
singgah dari segmen yang sama..
dari kedah

i follow ;D

18 January 2013 at 04:50

salam...cumel la blog awk...ske tgk... mintak izin untuk ambil header awk yer... nak buat entry

19 January 2013 at 17:25

hai.. assalamualaikum..
yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

19 January 2013 at 23:48

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

15 February 2013 at 06:46

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

23 July 2013 at 19:43

Salam ziarah dari waalid..guane gamok orang kite?

selamat menjalani ibadah puasa

Permata Perjuangan

31 July 2013 at 15:09

Owh.. orang ganu rupenya..

kite pon orang ganu gop..
Singgah sini dari segmen yg sma.. hOPE U hit me back

1 August 2013 at 20:50

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^