Home » » Running man fever

Running man fever



Hollaaa...pagi tadi bawu ciap berperang dengan satu exam...alhamdullilah...semuenye berjalan lancar..yeahhh...heee..tinggal lagi 3 paper yang perlu aku tembakkkk sampai kena...muahaha...*kemalasan yang terserlah*...hiii....orang lain tengah exam fever..aku pulak running man fever..opss..ade yang tak suka running man yew???*pergi main jauh2*...bahaha...aku peminat setia...^^

Kenapa minat running man?apa yang best sangat dengan running man tuh??cerita macam giler2 jew...tu lah soklan yang aku biasa tanya dulu..aku ni bukan layan sangat citer yang giler2 camtu...tapi bile first tyme aku ciyes tengok citer running man ni jadi ketagih plak....selalu jew nak tengok...huu...dari episod satu sampailah episod 127 sekarang ni...semue aku dah layan...hehe....besttt giler citer running man...tak henti-henti aku gelak....*lepas tension tengoklah running man*...memang hilang semue yang sedih2 ni...

Bagi yang tak pernah tengok running man tuh,janganlah kutuk dulu citer ni sebelum korang tengok sendirik...sebab nanti malu macam aku ni haaa...dulu bukan main kutuk,sekarang peminat tegar...seminggu tak tengok boleh demam kowt*ok fine..over!*...kwi3

Aku yakin dan percaya*ayat orang-orang besar*...haha..aku tahu mesti ramai peminat running man kat sini kan..jangan nak tipu...hee..sebab kawan-kawan aku...semue lah peminat running man...fuhhh dasyat betollah citer ni...harap-harap citer ni akan berterusan sampailah aku dah muntah nak tengok....hihi..aku running man fever!!!!*tak ade motif betol aku ni kan*

p/s: forever love..my running man.....*sape nak muntah sila pergi jauh2*...

27 comments

12 January 2013 at 00:06

Jemput join :-)

http://ikajohans.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

12 January 2013 at 00:12

mantap lah mba kunjugan balik ya www.naufalthedarkness.blogspot.com

12 January 2013 at 00:17

hehe...akhirnya..ramai jumpa orang yang mula2 tak minat tapi bila tengok mesti jadi ketagih..Hehe..kita geng..saya pun peminat running man juga. ^__^

12 January 2013 at 00:24

@Nurul Aini
haha..yke rmai??hiii..kite geng..

12 January 2013 at 00:40

hehe selamat ber fever mever...

12 January 2013 at 02:02

haha.. saya pun hantu running mana.. best kot rancangan diorang

12 January 2013 at 02:09

kwn2 cx sume lyn running man. tp cx je yg lom lyn sbb cx tau cx akan addict . ahaha. so cx simpan dlu. bia btl2 da free.. bru bolh. skrg ni kite srupe.. final exam. huhuhu. get well soon!

12 January 2013 at 03:07

moga cepat sembuh...

12 January 2013 at 03:58

lama tak tgk sbb bz sgt....
hurm...tp Za membawa balik running man infection ke kg Za.....
All Infected!!!

12 January 2013 at 05:02

kite pom fans RM jugak...
letih tengok member asyek gelak je tgk citer tu.terasa nak tgk.bila dah sekali tgk hahahha rasa nak tgk sokkmo

12 January 2013 at 05:04

I'm also a runners ^^

12 January 2013 at 05:10

penah tgok runningman sekali je dlm hidup ni..tp mmg tergelak sakanlah..ahaha:)

p/s: gud luck utk sesi tembah menembak paper seterusnya..hehee

12 January 2013 at 05:57

stdy stdy. hehe
gdluck next papers :)

12 January 2013 at 06:41

ramai betul yang minat cerita running man ni kan???hehehe.. ni yang buat saya rasa nak tgk ni..hahaha

12 January 2013 at 07:29

@Hatimi Tahirruddin
ofkos..haha

12 January 2013 at 07:33

@Mohd Lokman Bin Ramli
kan?kan?hehe

12 January 2013 at 07:33

@Mohd Lokman Bin Ramli
kan?kan?hehe

12 January 2013 at 07:35

@cx's
bgusnye...sy xtahan..haha

12 January 2013 at 07:36

@Ahlam Miera Amirul Shafie
tq...hehe

12 January 2013 at 07:39

@Ieyra Ghani
yeahhh..brtambah geng...haha

12 January 2013 at 07:39

@Lyeen De Syifa
tq...^^

12 January 2013 at 07:40

@Mademoiselle♥
ok2..bawu ciap study xdi..

12 January 2013 at 07:41

@boni kacak
mmg rmai...trylah tngokkk

14 January 2013 at 20:21

kak tak tengok running man...
tak ade niat pun nak tengok even ade aje kawan2 hasut untuk tengok...

moga dapat tembak jawapan dengan tepat... selamat berjuang... :)

12 February 2013 at 03:47

Saya pun dapat running man fever -_- dah tengok sampai 130+

27 February 2013 at 01:20

Saya lagi lahh gila RUNNING MAN kak nabila ! :D hahaha . takk pernah missed 1 eps pun . Punya gila . hahahahaa

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^