Home » » Review Blog: A Purple World

Review Blog: A Purple World




A purple world name blog ini,
Blognya purple anggun sekali,
Tuan empunya baik sekali,
Membuat diri terasa rendah diri.

Haha...over sangat ke pantun aku tuh??tak kisahlah ape pom..aku nak review blog miera ni..blog dia simple jew taw tapi comey macam tuan dia...hehe...ciyes tak tipu *pergi tengok sendirik*

Miera ni suke join segmen taw...aku tengok kat blog dia tadi banyak gak segmen yang dia join...so,tak rugi kalau korang follow blog ni..sebab nanti bolehlah korang join segmen sekali kan??jadi pada yang giler segmen tuh cepatlah follow blog purple ni yew^^

Aku paling suka trademark blog dia ni....

Ada jutaan bintang di langit,Pasti ada satu untukku,Aku sering cari yang mana satu punya aku.

Wahhhh mendalam sangat maksudnya kan..muahaha*giwang mood*...jom-jom blogwalking...*tekan header atas untuk serbu*





5 comments

13 January 2013 at 07:32

terjah sekarang! :)

14 January 2013 at 07:44

yelah... saya pun suka dengan trademark dia tu.. hehehe..

14 January 2013 at 15:13

wahhh nak terjah la ni..

14 January 2013 at 20:02

trademark yang menarik... ^_^

1 February 2013 at 19:41

singgah agi tgk bella ;)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^