Home » » Review 3 Blog Terpantas

Review 3 Blog Terpantas

Ehemmm..malam ni aku terajin pulak nak review blog orang...so, nak adil aku pilih 3 blogger terpantas komen kat post aku di Kelab Blogger tadi..heeheee..*korang jangan jeles pulak yew*....kwi3...ok2...malas nak membebel panjang...jom tengok sape yang kena...
BLOG 1



Blogger pertama yang terpantas ialah......bloggggg aisyah humaira'...hee..sape tak kenal dengan blogger yang comel lagi kecik molek ni yew...kalau tak kenal tuh memang pelik bin ajaiblah....sebenarnye niera ni kawan satu u aku....cume kos jew lain-lain..kalau jumpe kat kampus..aku segan nak tegur..heee....sowi yew niera comey*sesi membodek*...bahahha...blog niera memang comey macam tuan dia....haa niera jugak ade kongsikan cerita pasal perkhawinan dia....best sangat2 taw*kawen awal*..tahniah niera..moge bahagia sokmo...hehe..*jumpe kat u..tegur2lah kite yew*...heee*tekan header atas untuk terjah*

Blog 2



Auni belog name diberi...si empunya blog cantik sekali....izinkan hamba mereview beog saudari...moge kite boleh jadi kawan blogger nanti....hahahaha...ape ntah aku merapu ni kan..hee..nilah blogger kedua yang terpantas....aku rase dia newbie kowt....jomlah support belog auni ni.....*tekan header untuk serbu*



BLOG 3


Semoga bahagia itu milik kita selamanya...aminnnn..haaa besst jew kan trademark akak mastura kite ni??manis jew akak masturah ni kan....hee...aku rase akak masturah ni pom newbie...betol tak  kak?kalau salah maafkan saya yew..heeee...jomlah follow akak masturah ni...*macam biase..tekan headerlah untuk terjahhh*

p/s: rase rajin jew malam ni nak review belog orang..nak 3 belog lagi nak review....nak??komen kat bawah ni yew...kalau ramai..terpakse undilah..heee

16 comments

29 January 2013 at 07:55

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/

:)

29 January 2013 at 07:57

ketiga2 blog tersebutt mmg awesome... yeeahhh!!1

29 January 2013 at 08:04

nak jugak dear... =)

29 January 2013 at 08:07

http://www.fatinfikalonely.blogspot.com/

nak jugak..hehe

29 January 2013 at 08:07

nak jugak dirview if sudi .:)
amira-akmalina.blogspot.com

29 January 2013 at 08:09

Salam singgah,

sudi-sudilah review blog sy ni ya...

Terima kasih. :)

http://bradokapak.blogspot.com/

http://facebook.com/bradokapak

29 January 2013 at 08:25

wah cantiknya header ketiga2 blog ni... :)

29 January 2013 at 08:30

http://aderakukeysah.blogspot.com

29 January 2013 at 08:46

Nak jugak! Wlpun blog kita bagaikan bunga kembang tak jadi..Hehe :P

29 January 2013 at 15:28

nk kena review jugak...

29 January 2013 at 17:05

Nak!! Walaupun terlambat.. ngeee... http://www.aimisyahirah.com

29 January 2013 at 17:34

Nak juga.
nabieliela.blogspot.com (;

29 January 2013 at 19:42

terima kasih biela :)

29 January 2013 at 21:06

syoknya kena review..
nak jugak!! nak jugak!! =D

29 January 2013 at 21:32

teringin jugak direview oleh nabila . huhu . *muka takk malu* :P

http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/

30 January 2013 at 20:09

tahniah kpd blogger2 di atas :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^