Home » , » Rasa sunyi je blog ni

Rasa sunyi je blog ni



Kenapa yew sejak dua menjak ni aku rasa sunyi jew kat blog aku nih...hurmmm macam ade yang tak kena..dan macam ade yang kurang..tapi aku tak pasti apa benda yang kurang tuh...rasenya update blog setiap hari...bukan satu entry...dua tiga entry gak satu hari..huuu

Sedeh betol lah...hurmmm nak kata ranking turun...tak jugak..nak kata pageviews sikit...adelah sikit-sikit..tapi taklah ketara sangat...abis tuh apa??*pening3*....bila aku pikir baik-baik dan dalam-dalam..barulah aku perasan..kurang pengomen dah kat blog aku ni..heee...kenapa ek?*makin tak menarik yew entry aku?*...buat muka tak malu jap^.^

Tapi yang paling aku pelik..dekat group-group pom macam kurang jew blogger yang post.....peliknye...hurmm padahal aku rasa sekarang tyme cuti sem...mane korang semua yew??cuti-cuti ni tak update blog sangat yew?tak pom malas nak blogwalking yew??macam-macamlah soklan aku kan....aku just nak kepastian..huuu

Atau pom just blog aku jew yang sunyi..blog orang lain meriah??entahlah..aku tak pulak pergi survey satu-satu blog korang semua..huuu...harap entry dapat respon dari kamu semua yang membacernye..sebab sekarang ni aku rase pelik+sedih+buntu..tak tahu apa sebenarnya yang berlaku dan kurang......sunyinye blog nih!!ciyes aku cakap ni..hukhuk*kesedihan tahap kritikal*..over??ofkos....hahaha

p/s: tak pernah pulak aku rase sunyi sebelum ni kat blog..tapi sekarang rase ketara sangat...??

14 comments

22 January 2013 at 08:27

Salam singgah

22 January 2013 at 08:52

walaupun facebook ramai kawan, tapi kita tetap sunyi

22 January 2013 at 08:54

mungkin blogger2 lain bz kot...heee~

22 January 2013 at 09:15

diorg baca tapi tak tinggalkan komen...:)

22 January 2013 at 09:24

@Muhammad Faiz Mohamed Saaid
betol3

22 January 2013 at 09:25

@Ezad Skytech
mybee..sbb syap jew smuee

22 January 2013 at 09:25

@Hatimi Tahirruddin
haha..yke?opsss maluuunye..hihi

22 January 2013 at 09:39

kalau ramai yg terjah mesti meriah ruangan komen kan...hee...

P.S - Nak dapatkan CPUV sy selalu praktikkan beberapa tips dari blogger2 yg selalu dpt CPUV..

*Blog kena maintain update entri
*Update survey Nuffnang tu selalu walaupun tiada CPUV yang tengah running...kdg2 tiap2 hari sy update...
*Publish entri bila iklan tgh berkeliaran kat blog...contohnya lepas jam 12 malam...iklan paling menyerlah keluar time2 mcm tu...
*Ping je entri kat merata2 tempat...kat FB byk tempat ping...
*Hantar je ticket kat Nuffnang banyak kali...dorg akan balas atau tak je...selalunya lepas sy hantar ticket kat Nuffnang...lepas tu CPUV pun muncul...tapi tak selalu jadi mcm tu...hee...

22 January 2013 at 09:47

hmmmm..tau xpe...perasan jugak..snyap jek sume..huhu..

22 January 2013 at 11:26

mana da sunyi belog ni happening kot

22 January 2013 at 17:18

tak ada yang komen sebab tak tahu nak komen apa...
jadilah silent reader...

23 January 2013 at 22:02

bnyakkan bersabar ye..

23 January 2013 at 22:02

husna main game anmum materna kat sini..=)

8 June 2013 at 18:28

uikkk sabar ya nabila... ;) biasalah tu musim cuti sekolah kan...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^