Home » » Pelik ke gambar ni?

Pelik ke gambar ni?

!Assalamualaikum!


Haa..hari tu aku dah tunjuk gambar yang yang ajaib kat entry NI..ajaibkan??hehe..hari ni pom lebih kurang jew dengan gambar hari tuh...tengoklah gambar kat atas ni...ape yang pelik dan muskil korang tengok???huisshhh excited aku tengok gambar-gambar camni taw....camne nak buat yew??boleh tolong bagitau guna ape nak buat gambar camni?*kompiusss banyak kali*...hikhik

p/s: kan bagus kalau pandai buat gambar camni*berangannnn jap*

12 comments

30 January 2013 at 21:15

ada daun bergeraklh..

30 January 2013 at 21:24

inilah dikatakan the art of manipulation in photography... ^_^ memang awesome...

30 January 2013 at 21:29

eh baru pasan pokok rmput bwh 2 mcm kena tiup angin..chantek2

30 January 2013 at 21:45

oh. ni gambar jenis GIF atau gambar beranimasi.

30 January 2013 at 21:47

Hihi, macam tengok video =D

30 January 2013 at 22:28

kreatifnya gambar ni.. hee

30 January 2013 at 22:40

owh, rumput tu bergerak rupanya..

30 January 2013 at 22:42

ne pakai format gif.. amik gambar banyak2 tp posisi sama.. nti save as gif

30 January 2013 at 22:45

cantek kene belajar buat gmbar cm ni taw bielaa hehehe

31 January 2013 at 00:25

huhu. wat nie gne photoshop . edit by layer . time save as leh pilih yg belakang tue samaada gif, png , jpg .etc .

31 January 2013 at 05:03

wah cantik..sy pon suke..

31 January 2013 at 07:02

gambar ni format GIF,tapi animation daun tu smooth..awsome!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^