Home » » Pecah rekod

Pecah rekod



Hai..hai..hai..pecah rekod?ape yang pecah??muahaha..hari ni aku mengishtiharkan yang aku pecah rekod...sebab petang ni baru aku online...biasanya pagi-pagi bangun terus bukak laptop untuk online..tapi hari ni..bangun pagi terus bacer buku...maklumlah lusa ade paper...hihii..kalau tak, buku tuh macam harta simpanan jew...

Aku bacer buku tyme ade mood jew..kalau tak ade mood memang tak masuk apa yang aku bacer..huu..lagi satu aku tak boleh bacer kalau ade orang buat bising....konfem tak masuk dan aku akan join diorang sekali buat bising....*aku kan prihatin orangnye*...haahaha...bab2 jage tepi kain orang ni semue nak tau yew...^^

Bayangkan..seharian aku bacer buku hari ni..malam ni bacer buku lagii...jadi aku ambek mase jap petang ni untuk update entry....*giler blog punyer pasal*....esok lagilah kene kulum buku tuh.....kalau tak masuk sangat terpaksalah rebus buku...dan minum airnya...*petua untuk yang malas membacer*...kwi3....

Lusa exam kaunseling quran sunnah, minggu depan physcology kanak2,kaunseling individu dan last paper teori kaunseling....memang jadi profesorlah aku minggu ni...heee.....insyaAllah...counselor to be..yeahhhh....minggu depan balik kampung....fuhhh..tak sabar woooo...nak makan banyak2...makanan kat umah jew sedap....kat cini..KO...huuuu*walaupun suke makan,tapi aku memilih*...hee

Dah masuk mahgrib dah ni...hurmmm sampai disini sahajelah celoteh mengarut aku pada hari ni...simpan idea nak untuk update entry lagi di esok hari...muahaha...chow lu bate...

p/s: exam,,,exam...exam....cepatlah habis....*mood...malas nak pikir*

9 comments

10 January 2013 at 03:49

kte serupaa...esok ad pper tpi ttp jgk nk post entry..hehehehehe...btw gudluck utk paper...

10 January 2013 at 05:00

all the best :)

10 January 2013 at 05:27

gudluckk diik :D

10 January 2013 at 07:09

hehe selamat menghadapi peperiksaan...

10 January 2013 at 07:17

ingt pecah kaca pecah gelas takdi..
gudluc exam nohh

10 January 2013 at 16:50

goodluck,dear

11 January 2013 at 23:28

teori Behaviourisme baca. hehe. slmt study.^_^

12 January 2013 at 01:21

good luck tau awak untuk exam. buat yang sehabis baik :)

14 January 2013 at 20:19

rebus buku pastu minum airnya... bagus2... :p

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^