Home » » Nak buat segmen

Nak buat segmen


motif??saje...jomlah derma organ...hihihi


owhhh..blog aku sunyi yew?entry tak best kowt..tak pom banyak sangat menggedikkk..hahaha..entah pape aku mengomel ni...heyy korang..nanti aku nak buat segmen taw..segmen kali ni memang power hadiahnye...n hadiah yang mahal jugaklah*banyak dapat sponser kali ni*..korang tunggu yew..insyaAllah dalam minggu ni..

Segmen ape??just nak buat segmen blogwalking..dan semua pemenang dipilih secara random..*bawu adil kan*..heee..aku paham perasaan korang semua bile kalah sebab tak jadik top refferal..n biasanya yang menang blogger yang dah terkenal kan?kan?..aku pom macam korang...aku paham....tengok...prihatin tak aku???kwang3

Kalau ade rezeki lebih..insyaAllah semua peserta akan dapat hadiah..tengah cari sponser lagi ni...korang doakanlah hadiah yang disponser best2 ok??fuhh..aku pom tak sabar nak tunggu hadiah apa yang sponser nak bagi..tapi buat masa sekarang dah dapat sponser tudung bawal, maxi dress, dan brooch...banyak kan??nanti ade lagi kowt....hihi...excited kan.

p/s: harap-harap segmen kali korang semua join yew??

6 comments

24 January 2013 at 01:48

xsabar nk join

24 January 2013 at 01:53

wah akan ada segmen....mcm menarik ni....:)

24 January 2013 at 02:35

hee nak join nanti :)

24 January 2013 at 02:56

Wahhhh! Ada segmen laaa. Siap ada sponsor lagi. Hihi. All the best untuk yang join nanti :D

24 January 2013 at 04:10

nk join!! nk join!! =D

25 January 2013 at 01:52

segmen lagi..? cam menarik aje..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^