Home » » Jom tukar widget best

Jom tukar widget best


Aku merajinkan diri blogwalking sikit hari ni..pastu terjumpalah benda alah ni...apa??recent comment ala baru ni haaa


Comey kan*macam aku*..hahaha..kalau tak puji diri sendiri sape lagi nak puji....heee...ruangan si tukang komen tuh aku tukarkan kepada recent comment ni...sebab widget tukang komen tuh macam jadi giler sket....orang yang komen banyak jadi terkurang komen nye...so, aku tukarlah dengan yang baru ni....maaf yew pada semua si tukang komen tegar kat blog aku..hee

Aku rase benda ni dah lama kowt orang lain pasang..tapi aku ni jew ketinggalan sikit...dah lama dah cari benda ni..tapi baru jew jumpa semalam..tu lah baru pasang ni......widget ni lebih ok kowt..sebab kita boleh tengok komen terbaru dekat blog kita kan..so, jomlah tukar....heee

p/s: nak tukar jugak yew??pergi kat CINI

7 comments

22 January 2013 at 09:20

aah teringin gak nak letak hehe, thnx biela bg link :D

22 January 2013 at 10:31

comel pulak... ^^

22 January 2013 at 16:34

nmpk ina di situ..haha..tumpung femes kt blog cik nabila..hehe

22 January 2013 at 16:59

pasang recent komen ye...
menarik gak...
blog kak tak pasang pun...
lagi ketinggalan.. :D :D

22 January 2013 at 20:15

widget comment counter memang kebanyakannya bermasalah lah.. saya dah cuba banyak dah sebelum ni, boleh dikatakan semuanya bermasalah. masalah yang sama. terus saya malas nak pasang dah..

22 January 2013 at 20:34

jom join Segmen:I love Rasulullah

23 January 2013 at 21:59

lar..hilang dah pengomen tegar blog nih..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^