Home » » Group blog FB yang aku join

Group blog FB yang aku join


Hurmm disebabkan malas untuk study...dan sokmo ingat kat blog...so, baik aku update entry ni jap kan..bahahaha..eh korang banyak tak join group blog FB?banyak?samelah macam aku..hee..bagi yang tak tahu..kita join group blog ni bukan sebab suka-suka..tapi sebab kita boleh ping entry kite dekat group tuh..bagi yang tak pernah join group blog lagi..bolehlah join group blog yang aku join nih..:)

KELAB BLOGGER
EX-TREAM BLOGGER
DIARI SAHABAT BLOGGER
MR. AND MRS BLOGGIE
SAHABAT BLOGGER
BLOGGING GROUP
TIME4 BLOG
AKU BLOGGER FAMOUS
KOMUNITI GILA BLOG
CORETAN SI BLOGGER
SAHABAT LULU CALDINA
TERENGGANU BLOGGER
MARI BERBLOGGER
BUDAK NAKAL BLOGSPOT
BLOGGER AREA
BLOGGER BOYS AND GIRLS
KAMI BLOGGER
BUDAK BLOGGER PEREMPUAN
KELAB BLOGWALKING
BLOGGERS CYBERGROUP
GENG BLOG PINK
BLOGGER-BLOGGER
KELAB WACANA BLOGGERHOLIC
GIRLS BLOGGER

Haa camne?banyak kan??sebenarnya banyak lagi..tapi group-group ni lah yang biasa aku ping entry...ade lagi group yang korang join tapi aku tak letak ea??cakap jew kat komen ni..nanti aku letak balik^^

p/s: yang tak join group blog ni lagi..bolehlah meringankan jari untuk tekan join...bahaha...daa


8 comments

9 January 2013 at 00:14

Ada banyak rupanya group blogger kat fb. Syaza ada join tiga je. Nak kena join ni :)

9 January 2013 at 00:40

banyaknya..saya join berapa kerat je.hehe.

9 January 2013 at 01:44

ada lagi rupanya yang saya tak join walaupun dah banyak...

9 January 2013 at 02:28

wah...memang banyak...hehehehe

9 January 2013 at 04:20

byk jugak yg biela join ye...

9 January 2013 at 05:12

ooo..byknyaa..kite join 4..heehe

10 January 2013 at 03:13

bnyaknyaa..husna join 13 jaa..=)

14 January 2013 at 20:14

banyaknya group...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^