Home » » Gambar yang ajaib

Gambar yang ajaib

!Assalamualaikum!


p/s: teruja giler first tyme tengok gambar ni..guna software ape yew??*kompiusss*

10 comments

22 January 2013 at 08:52

tu la kan...software apa yg digunakan...teringin nak buat gambar mcm ni...:D

22 January 2013 at 09:09

wah ni mcm amek frame daripada video pastu create kepada GIF....tapi tak tau la software ape dia guna...dan taktau la baper banyak frame nak kasik smooth camtu....

22 January 2013 at 09:40

waaaaaa........................tergamam kejap...huhu

22 January 2013 at 10:06

dekat nak 10 minit tengok baru perasan tak komen lagi.. hahah.. ini combine 2 software kot.. satu edit, satu create GIF.. kalau nak buat gif, boleh guna Jasc Software-Animation Shop..

22 January 2013 at 15:54

haha.yelah..unik betul..

22 January 2013 at 17:16

Hai.. singgah sini.. follow sini jugak.

Mula-mula tengok macam tak perasan.. second time excitedddd.. hehehe.. macam mane yer dorang buat?

22 January 2013 at 17:48

kita tgk lama2 mane yg menakjubkan tuh hehe tak perasan last2 baru pasan laki dok baca paper tu gerak2

23 January 2013 at 22:01

wahh..cantik..
nak buat gerak2 camtu gak lah..
*mcm teror je kan..=P

31 January 2013 at 07:00

wah umpama masa terhenti :D AWSOME

14 July 2013 at 03:45

pin! masa terhenti seketika.. haha.. teringin nak buat gambar camni..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^