Home » » Entry biasa tapi pageviews luar biasa

Entry biasa tapi pageviews luar biasa



Mantap sungguh tajuk aku hari ni yew...hurmm sebenarnya aku dah lama aku pelik mengenai ni..tapi aku diamkan jew..tapi makin hari pegeviews aku untuk entry ni semakin menaik..nak cakap aku main dengan keyword..aku bukan pandai sangat nak main-main dengan keyword ni...yang paling menghairankan entry aku yang tulis ni biasa-biasa jew...cer korang tengok sendirik ENTRY ni...

Biasa jew kan?tapi korang nak tahu tak berapa pageviewsnye??hampir mencecah 12 ribu...fuhh..yang paling tinggilah dalam semua entry aku selama ni...mungkin entry tuh mengenai cinta kowt..jadi ramailah yang mencarinye kat google kan??biasalah....semuenye jiwang-jiwang pasal cinta ni..hehehe..

Aku ade jugak bermain dengan keyword ni..tapi entry aku yang pagesviews luar biasa tuh tak ade pulak ciri-ciri yang nak tingkatkan traffic...hurmm yang aku tahu kalau nak entry kita diviews tinggi selain dari ping entry..kita mesti letak perkataan yang dalam tajuk entry kita tuh dari perenggan pertama hingga penutupnya...

Entahlah..aku pom masih belajar main dengan keyword ni...hurmm susah jugak yew nak main dengan keyword semua ni....*kene study lebih lagi*..heee...biasalah budak baru belajar..jadi cik abang dan cik kakak yang dah otai ni..tolong ajar adik comey lagi manis ni tentang keyword?hahaha

p/s: jom main dengan keyword...best3

9 comments

22 January 2013 at 22:21

kagum saya dengan blog ni.. :)

22 January 2013 at 22:29

salam kenal.dya follower sini iyer..jemput singgah my blog ya..

22 January 2013 at 23:15

Pergh! Dah pandai skang..bagus tips ni ^^

22 January 2013 at 23:36

wowowo byk tu 12k... :) ppepun suka blog ni..chantek n kemas..keep blogging dear

22 January 2013 at 23:38

wahhh nak belajar la.. macam ne eh?? nak juga merasa apa yang awak rasa ni :)

22 January 2013 at 23:57

tahniah :D

23 January 2013 at 03:56

sungguh luar biasa :]

7 Cara Promote Blog Anda Dengan Mudah & Berkesan Klik Sini !
28 Cara Mudah dan Halal Menjana Duit Dengan Blog Klik Sini !
Top 35 Tempat Untuk Dapatkan Trafik Ke Blog Klik Sini !

23 January 2013 at 07:16

wah hebat tu...tahniah biela....

23 January 2013 at 21:58

husna pon x pandai sgt bermain dgn keyword..tp teringin jugak..hehe..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^