Home » » Butik Zalora komen kat blog aku!

Butik Zalora komen kat blog aku!

motif??sje2 letak..sebab comeyyy loll

Holla....ishhh aku ni..sket2 holla kan...hahaha...weiii aku happy n excited sangat nak citer kat korang semue ni..tadi..buka jew blog butik zalora online yang terkenal tuh komen kat blog aku!!!heee...nak tahu apa yang dia komen??meh tengok bawah ni...*ciap printscreen lagi aku ni*

best ke blog aku ni?*ehemmm*..bahaha

Rase macam nak melompat jew dapat komen ni..korang rase ok ke kalau aku bagi respon ek??rase macam tak layak jew...hukhuk..yela...blog aku ni just untuk suke suki jew..bukan ilmiah sangat.....hurmm kene pikir panjang jugak nih....

Tapi kan best jugak sambil berblog dapat income kan??hehe...eh..korang biasa ke shopping kat zalora nih??aku pernah dengarlah butik zalora ni femess..heee...tapi tak pernah pulak membeli belah kat situ.....*kene selidik lagi*..kwi3..over!!

p/s: patot ke tak bagi respon ni??malulah...hukhuk*korang rase???*

25 comments

29 January 2013 at 02:28

Waa..tahniah..hari itu ada juga baca komen ni tapi tak pastilah macam mana..boleh lah cuba.

29 January 2013 at 02:30

@Nurul Aini
hehe..tulah...xtau lg nih^^

29 January 2013 at 02:31

Zalora femes :) tp bella xpernah beli sna. Hehe

29 January 2013 at 02:34

aimi rep . hahaha . rep pasal iklan dia . :D

29 January 2013 at 02:37

@AimitoSehah
haha..yke??nk rep gak lah^^

29 January 2013 at 02:38

lyeen pun dapat tdi n bru je replya komen dorg...hehe..reply2..:D

29 January 2013 at 02:41

@Lyeen De Syifa
lyeen..dh reply dah...haha

29 January 2013 at 02:45

Reply la..aritu de nieza tgk kat blog sapa ntah..dpt jugak..me nak jugak..ngee

29 January 2013 at 03:05

kita dapt jugak komen mcm 2...n dah reply pun..nanti dia bagi baucer rm 50 tapi kena tulis entry pasal pengalaman beli barg kat situ..

29 January 2013 at 03:24

setuju je. hehe

29 January 2013 at 03:27

coolnya! nak jugak! nak jugak! XD

29 January 2013 at 03:29

Wah ..Untunglah

29 January 2013 at 03:52

Eh kena balas ke komen Zalora ni? Dapat jugak tadi. Hehe.

29 January 2013 at 03:57

Bestnye dapat komen Zalora =D

29 January 2013 at 04:13

wah . betsnya ~ congrats taw . =)

29 January 2013 at 04:25

Untungnyaaaaa ;D Best

29 January 2013 at 04:39

wahh bestnye zalora dtg komen ! heee. ^^

29 January 2013 at 04:53

@intanurulfateha
akak dtg komen kite lg sukelah..hehe

29 January 2013 at 05:58

wah..zalora nak JV ngan u ker???peluang baik nie kalau menguntungkan kedua-dua belah pihak..hehehe

Regards,
-Strider-

29 January 2013 at 06:24

mcm tu cuba lah..:) mana tahu rezeki kan..dya slalu window shopping je kt zalora tu..berkenan dgn kasut kt situ tapi syg online xblh cuba..hihi

29 January 2013 at 07:20

apa lg mintak diorg pasang banner la sebijik dalam blog ni...dapat baucar tak best...

29 January 2013 at 20:48

wahhh..baguslar tuu..cepat2 bg respon..

x pernah shopping sana..mahal sgt..=(

30 January 2013 at 20:13

wahhh peluang ni cuba la :D mana taw blh buat side income :D

1 February 2013 at 08:45

untungnyeee!

5 February 2013 at 02:03

Hi

Kami di Zalora Malaysia sedang menantikan balasan email daripada anda

Sila email kepada kami : zalorateam@zalora.com.my

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^