Home » » "Bloglist Setahun Dari ciklaili.com"

"Bloglist Setahun Dari ciklaili.com"



Bowink sangat malam ni...so, aku sertai segmen kak laili..hee...segmen bloglist setahun..*setahun taw*..lame tuh...bukan senang nak dibloglist oleh blog yang dah otai macam kak laili ni..

Nama diberi nabila...aku ni masih belajar di salah sebuah IPTA kat Malaysia ni...hee...saya mula berjinak-jinak dengan blog masa bulan 5 tahun lepas...*masih baru* dalam dunia blog ni...harap akak boleh beri tunjuk ajar...buat blog ni pom just suka-suka sebab sebelum ni suka bacer blog orang lain....^^

Blog akak semua dah okay bagi saya...cuma kalau header akak buat lebih cun dan glamoress tentulah lebih menyerlah blog akak tuh..hehe...tu jew kowt...

p/s: jomlah join...tekan header atas tuh...

6 comments

5 January 2013 at 07:26

terima kasih kerana sudi join.

mmg ada plan nak tukar header. tapi mungkin tahun 2014 nnt, insya Allah..

5 January 2013 at 07:26

terima kasih kerana sudi join.

mmg ada plan nak tukar header. tapi mungkin tahun 2014 nnt, insya Allah..

5 January 2013 at 09:46

deno datang FOLO sini dari blog dysha :)

5 January 2013 at 10:39

selamat bersegmen :)

5 January 2013 at 18:20

husna pon ada perasan blog kak laili ni femes..=D

selamat bersegmen ye..=)

6 January 2013 at 02:40

wah setahun...lama jugak tu ye....

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^