Home » , » Blog aku sedih?

Blog aku sedih?


Dalam keasyikan aku beronline tadi, adalah seorang hamba Allah ni add aku kat fb..aku approve jelah..sebab nak ramaikan kawan kan...*blogger kan kena ramai kawan*..tak gitu?hee...tiba-tiba dia tegur aku kat chat....dia cakap dia suka bacer blog aku...*kembang hati aku* masa dia cakap camtu..heee*bukan senang nak orang suka blog kita*..

nama n muke dirahsiakan...hihi

Aku cakaplah terima kasih sebab puji blog aku yang tak seberapa nih...n dia cakap blog aku nih kena dengan jiwa dia..sebab banyak entry aku sedih-sedih??ehh...terkejut gak aku..aku rasa taklah banyak sangat entry sedey dalam blog aku ni..*sikit-sikit adelah kowt*..muahaha

bukan sedey sangat aku nih..ngade2 jew lebey...^^

Dia ciap cakap aku ni selalu ke dikecewakan sebab cinta??owwhhhh tidak...aku tak pernah dikecewakan oleh manusia tapi kadang-kadang keadaan yang menyebabkan aku rasa sedey..tu jew sebenarnya..macam aku selalu cakaplah kan..cinta tak semestinya memiliki...melihat orang yang kita sayang bahagia tu dah cukup buat aku..=)

Ape pom memang aku rasa nak tergelak bila dia cakap blog aku ni sedih...hehe..buat pembaca blog aku tuh..terima kasih banyak-banyak sebab sudi berkunjung ke blog aku ni...ciap puji blog aku best...fuhhh...*malu jap*...padahal blog aku ni biasa-biasa jew...dan buat semua yang selalu tengok blog ni..terima kasih banyak2 jugak yew..tanpa sokongan korang..blog aku ni tak ke mana..huu..*pinjam ayat artis jap*...hikhik

p/s: hepy ari ni..sebab exam killer dah abis..tiggal 4 paper lagi..doakan aku<3

9 comments

5 January 2013 at 03:14

oklaj tuh ..aade jugak orang hargai ape yg kite buat..neway, gud luck exam!

5 January 2013 at 04:12

@luqman zakaria
yew sy mmg hrgai...ok..tq^^

5 January 2013 at 04:18

salam..owhh ye ke..biarlah..len org len pndangannye..:)..bittaufik wannajah fil imtihan..:)..

5 January 2013 at 05:03

aku suspek yg add ko ni mesti llaki kn? kn kn?

5 January 2013 at 05:15

@nur naa'irah
tq...^^

5 January 2013 at 05:16

@kopi pasta
lelaki ke ppuan??identiti dirahsiakan...haha

5 January 2013 at 05:50

mmg sy pon rasa blog ni penulisan2 dia menggambarkan jiwa seseorg yang sepi...sy rasa je....

PS: hihihi mesti kopi pasta yang add tu kan? :P

5 January 2013 at 06:33

@Hatimi Tahirruddin
hehe..yke??adoii malunye..hatimi...copy pasta ape ni?xpham...huhuu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^