Home » » Baju cantik dan elegan

Baju cantik dan elegan


Ehemmm...korang mesti suke pakai baju cantik-cantik dan elegan kan??fuhh..aku pom suke sebenarnye..heee kedai online Fairytopia mempunyai baju,dress,skirt yang memang cantik dan akan memikat  hati sesiapa sahaje yang menengoknye*boleh cair*...ciyes aku tak tipu..

Harga yang ditawarkan memang berpatutan dan berbaloi dengan baju yang ditawarkan...bila pakai baju dalam kedai ni..korang akan rase macam princess jew taw*over ke?*..tapi memang kenyataan pom..hihi..jom tengok apa yang menarik di kedai ni


comeynye baju ni..na satu bole??hee

skirt yang unik!!!

nak pemakaian yang muslimah pom ade....skirt yang memang longgar taw

wowww...maxi dresss yang elegann

oppss macam pakai dua skirt kan??memang cunnnn^^

Amboiii dah rambang mata yew...haha..kan aku dah cakap semuenye cantik-cantik....nak tahu lebih lanjut dan nak order??boleh jew..korang boleh pergi terus ke pages kedai ni di FB...*tekan CINI or tekan header kat atas untuk terus pergi ke kedai ni^^*

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^