Home » » Alhamdullilah sponser makin bertambah

Alhamdullilah sponser makin bertambah



Alhamdullillah...aku bersyukur sangat-sangat sebab sponser hadiah untuk bakal segmen aku nanti makin banyak...hadiahnye semue menarik dan best...yang paling aku terharu tadi akak eleena dari  butik fairytopia nak sponser 4 pasang baju untuk segmen aku nanti...korang nak tengok baju ape dan berapa harga baju tuh??akak tuh nak sponser baju kat bawah ni:

Ayunye kalau pakai baju nikan

gorjesss macam datin2..hee

sweet sangatlah baju ni

aku paling suke baju ni!!haha

Nak tahu harga baju-baju ni??Ikut turutan dari atas yew:

1. Chiffon Cerutti - RED (RM85)
2. Kaftan Chiffon - ORANGE (RM95)
3. Kattie Renda Maxi - PINK (RM85)
4. Maxi Seri - LIGHT BLUE (RM75)

Camne??excited tak nak join segmen aku nanti??tuh tak tambah lagi dengan baju muslimah, tudung bawal, brooch..dan banyak lagilah...adoiii..memang bestlah korang nanti yew....alangkah bagus kalau aku dapat join sekali...hukhuk..tapi apakan daya...aku ni tukang handle jew...=(

Kalau korang malas nak join segmen aku...tapi berminat dengan baju-baju yang cantik-cantik lagi ladiess kat atas ni...bolehlah pergi shopingg kat butik Fairytopia ni yew...macam-macam baju lagi yang ade kat butik ni taw..

p/s: aci tak aku nak join sekali?ala bolehlahhhh....heee


12 comments

25 January 2013 at 09:19

mcm mne kalau nak taja ur segmen ?? masih bukak lagi ?

25 January 2013 at 09:23

Nak akak sponsor ^^

25 January 2013 at 09:26

@Aku Penghibur
Awak nak sponser ape jew yew?masih bukak lagi^^

25 January 2013 at 09:27

@Nieyxzha Hassan
akak nk sponser ape?hehe

25 January 2013 at 09:30

@nabila biela

kalau top up ?? okey

25 January 2013 at 09:33

@Aku Penghibur
boleh3..PM sy kat FB eh

25 January 2013 at 10:04

blogger laki nak jugak..hehe

25 January 2013 at 16:17

wah, untungnye ade orang sponsor.
tapi baju t-shirt untuk blogger lelaki takde yg sponsor ke..huhu

25 January 2013 at 18:39

setuju. kitorang nak jugak! XD
nak hadiahkan mak baju... huhuhuhu

25 January 2013 at 18:39

setuju. kitorang nak jugak! XD
nak hadiahkan mak baju... huhuhuhu

25 January 2013 at 18:44

bagi yg lelaki jgn bmbang...sponser tpup rm30 ade..hehe

4 February 2013 at 02:01

bestnya >,< nti dah start bgtau sy ya, nak join. hee :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^